IRONFLEX VITAMIN FORTE/120tab/

25,00KM

Poboljšava tonus cijelog tijela

Pomaže smanjiti umor

Pomaže u njezi kože

U potpunosti ispunjava dnevnu prehranu

Proizvod sadrži elemente u tragovima koji su neophodni za svakog sportaša

Ironflex Vitamin Forte je visokokvalitetni kompleks minerala i vitamina dizajniran za uravnoteženje prehrane fizički aktivnih osoba. Sastav Ironflex Vitamin Forte savršeno je izbalansiran za tjelesno aktivne osobe. Pospješuje rad svih ljudskih organa, jača kosti i poboljšava opću dobrobit.
Ironflex Vitamin Forte sprječava prekomjerni stres na živčani sustav i poboljšava imunitet organizma.
Vitamini su organske tvari raznovrsne strukture i kemijskih svojstava, potrebne u malim količinama, a esencijalne za normalno funkcioniranje organizma (rast, razvitak, reprodukcija).

Vitaminom se naziva tvar ili skup tvari koje se ne mogu sintetizirati u dovoljnim količinama u našem organizmu, nego ih se treba unositi hranom, a razlikuju se od ostalih hranjivih tvari (lipidi, ugljikohidrati, proteini) po tome što nemaju strukturnu ulogu niti katabolizmom daju energiju. Svaki vitamin ima različitu biokemijsku funkciju i sudjeluje u brojnim biokemijskim reakcijama, a nedostatak pojedinog vitamina općenito uzrokuje specifično oboljenje. Skupine rizika od nedostatka vitamina općenito su pušači, konzumenti alkohola i droga, dijabetičari, trudnice, vegani, adolescenti i stariji.

Minerali su hemijski elementi esencijalni za normalno funkcioniranje organizma, u kojem se pojavljuju kao slobodni ioni ili kao sastavni dio određenih organskih spojeva (hormona, enzima). Svaki mineral ima specifično djelovanje, a prijeko su potrebni u mnogim biokemijskim procesima, kao što je regulacija metabolizma i ravnoteže tekućine u tijelu, kontrakcije mišića, sinteza proteina, proizvodnja energije, izgradnja kostiju, funkcioniranje staničnih membrana i provođenje živčanih impulsa.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU.
Stručnjaci tvrtke Ironflex savjetuju uzimanje 1 obroka (2 tablete) 1 put dnevno nakon jela.
UPOZORENJE.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte uzimati ako ste alergični na bilo koju komponentu proizvoda. Tijekom trudnoće i dojenja trebate se posavjetovati s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi