MACA + BIOPERINE (90 VEGE CAPS)

36,00KM

Pozitivno djeluje na hormonsku ravnotežu žena i muškaraca.
Podržava fizičku i mentalnu kondiciju.
Standardizirani ekstrakt korijena mace. 
Maca povećava libido. 
Poboljšava koncentraciju. 
Pomaže u održavanju prirodne seksualne aktivnosti i energije.
Bogat izvor fitoestrogena. 

Maca - peruanski ginseng za potenciju
Podržavanje seksualnog stanja muškaraca glavni je razlog rastuće popularnosti korijena mace. Osim značajne potpore erekciji, dodatak korijenu mace povećava proizvodnju sjemena i poboljšava njegovu kvalitetu, što pomaže u pokušaju začeća. Arginin sadržan u korijenu uglavnom je odgovoran za povećanje seksualnosti. Bolji libido i plodnost također neizravno proizlaze iz općeg poboljšanja raspoloženja i dobrobiti pri korištenju ekstrakta mace. 


Maca korijen ublažava simptome menopauze i menstruacije
Simptomi menopauze uključuju valunge, promjene raspoloženja, razdražljivost, bolove u mišićima i zglobovima, probleme sa spavanjem, smanjeni libido i opću slabost. Korištenje ekstrakta korijena mace ublažava sve ove tegobe, a posebice poboljšava spolni život. Dodatak maci smanjuje bolove, grčeve, smiruje promjene raspoloženja i poboljšava dobrobit žena i tijekom menstruacije. 


Maca za fizičku i psihičku kondiciju
Maca korijen podržava krvožilni, živčani i spolni sustav. Poboljšava pamćenje, koncentraciju i cjelokupni imunitet organizma. Sadrži mnoge vitamine, npr. vitamin A, C, D, E, vitamine B skupine, aminokiseline, zasićene i nezasićene masne kiseline i alkaloide koji će pomoći nadoknaditi eventualni nedostatak vitamina i minerala. 


Maca korijen za izgradnju mišićne mase
Maca ekstrakt sadrži velike količine sterola s anaboličkim svojstvima, koji podupiru izgradnju čiste mišićne mase. Korištenje mace potiče regeneraciju nakon treninga i oporavak nakon ozljeda. 


Maca korijen je za svakoga
Maca je adaptogen, što znači da njezina uporaba ne bi trebala biti opasna za organizam. Nije otrovan, naprotiv, izbacuje otrovne tvari iz organizma. Jedina kontraindikacija za korištenje korijena mace je prostatitis. Također ga ne smiju uzimati osobe s bolestima bubrega i štitnjače. 


Sigurno za vegane i vegetarijance
MACA + BIOPERINE 90 VEGE dodatak prehrani je proizvod biljnog podrijetla, 100% prirodan, veganski, bez dodataka sintetičkih tvari, konzervansa i punila. Ne sadrži tvari životinjskog podrijetla.

Podaci o prehrani

>

Nutritivna vrijednost

Neto težina proizvoda: 54g
Broj porcija u pakiranju: 90
Veličina obroka: 1 kapsula


Aktivni sastojci
Po porciji
Ekstrakt korijena mace
500 mg
uključujući beta-ekdisteron
7,5 mg
BioPerine® ekstrakt ploda crnog papra
3 mg
uključujući piperin
2,85 mg


Sastojci
15:1 ekstrakt korijena mace (Lepidium meyenii Walp) standardiziran na 1,5% beta-ekdisterona, BioPerine® - 50:1 ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum), standardiziran na 95% piperina, celulozna kapsula - hidroksipropil metilceluloza.

Korištenje

>
Uzmite 1 porciju (1 kapsula) dnevno s vodom.

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za očuvanje zdravlja. Trudnice i dojilje prije upotrebe pripravka trebaju se posavjetovati s liječnikom. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi