UNS VITAMIN B2 (60 BILJNIH KAPSULA)

22,00KM

Neophodan je za pravilan rad živčanog i imunološkog sustava, sudjeluje u proizvodnji kortizola, štiti stanice od oksidativnog stresa. Sudjeluje u metabolizmu ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Blagotvorno djeluje na kardiovaskularni sustav, ima protuupalna svojstva i održava normalan metabolizam željeza.

Solidna doza - 100 mg vitamina B2 (riboflavina) u svakoj kapsuli.
Biljne kapsule - za razliku od standardnih kapsula, ne sadrže želatinu životinjskog podrijetla, pogodne su za vegetarijance.
Clean label – u proizvodu Vitamin B2 nećete pronaći umjetna punila, nepotrebna bojila i konzervanse. Čisti sastav bez nečistoća. Pomaže u održavanju pravilnog vida.
Pomaže u održavanju zdrave kože.
Pomaže u održavanju ispravnog stanja sluznice.
Pomaže u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava.
Doprinosi održavanju normalnog metabolizma željeza.
Podržava imunološke funkcije tijela.
Ekološka, ​​staklena ambalaža (idealno pogodna za reciklažu, zahvaljujući kojoj se smanjuje potrošnja energije, vode i drugih resursa). 
Dodatak prehrani proizveden u skladu s najvišim GMP standardima.
Omogućuje visoku razinu suplementacije tijekom cijelog mjeseca.


Uloga vitamina B2 u organizmu, doziranje
Vitamin B2, koji se naziva i riboflavin, je vitamin topiv u vodi. Neophodan je za pravilan rad živčanog i imunološkog sustava, sudjeluje u proizvodnji kortizola, štiti stanice od oksidativnog stresa. Sudjeluje u metabolizmu ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Blagotvorno djeluje na kardiovaskularni sustav, ima protuupalna svojstva i održava normalan metabolizam željeza. Potreba za vitaminom B1 je od 1,1 do 1,6 mg dnevno, veća je kod trudnica i dojilja. 
Simptomi i učinci nedostatka vitamina B2
Nedostatak vitamina B2 može uzrokovati probleme:
vid, kao što je zamućenje leće i fotofobija,
umor,
upala oralne sluznice,
problemi s koncentracijom,
nesanica,
gubitak kose, loše stanje kose,
akne,
bolovi u mišićima,
pogoršanje vidne oštrine,
masni proljev,
zastoj u rastu,
česte vaginalne infekcije,
pogoršanje noktiju. 


Dodatak vitamina B2
Suplementaciju vitaminom B2 isplati se koristiti u slučaju prekomjernog stresa, intenzivnog fizičkog napora, u razdoblju izrazite pothranjenosti, u razdoblju pojačanog rasta, u stanjima umora i slabosti organizma. Također se preporučuje kod kroničnih proljeva, hipertireoze, bolesti crijeva i jetre. Višak vitamina B2 izlučuje se urinom.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi