BERBERIN + BIOPERINE 60 BILJNIH KAP.

37,00KM

Rebersa® ekstrakt ima dokazano djelovanje. 
Podržava zdravlje reproduktivnih i mokraćnih organa.
Sirovina dolazi iz Indije iz namjenskog uzgoja ljekovitog bilja.
Berberin ima protuupalna svojstva.
Snižava razinu lošeg kolesterola.
Podržava zdravlje jetre. 
Pomaže u kontroli razine glukoze u krvi. 
Usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima. 
Podrška osobama s inzulinskom rezistencijom. 

Berberin je još jedno otkriće kineske medicine. Njegovom redovitom uporabom izgubit ćete na težini, sniziti kolesterol, podržati rad crijeva, pa čak i smanjiti rizik od Alzheimerove bolesti.


Zašto se isplati koristiti berberin?
Studije su pokazale jaku korelaciju između visoke osjetljivosti na inzulin i sinteze mišićnih proteina . Redovito uzimanje pripravaka s berberinom kod mnogih je dalo pozitivne učinke u pogledu postprandijalne glikemije. Suplementacija berberina noću osigurava niske razine glukoze u krvi ujutro. Regulacija razine glukoze pozitivno utječe na smanjenje apetita (osobito za slatkišima) i povećava osjećaj sitosti nakon obroka. Osim toga, protuupalna svojstva berberina olakšat će regeneraciju nakon napornog treninga i oporavak nakon ozljede.


Berberin za mršavljenje
Na dijeti ste i vježbate, ali ne mršavite? Jedan od razloga može biti hormonska neravnoteža. Ako želite izgubiti višak tjelesne masnoće i smršavjeti, ključno je razumjeti hormone koji su odgovorni za skladištenje tjelesne masti. Inzulin, koji naše tijelo proizvodi kao odgovor na povišenu razinu šećera, odgovoran je za razgradnju glukoze i skladištenje tkiva. Dugotrajno visoka razina šećera u krvi dovodi do inzulinske rezistencije, tj. stanja u kojem naše stanice ne reagiraju na prisutnost inzulina, što pak dovodi do dijabetesa tipa 2. Tvari koje sadrži berberin imaju svojstva slična inzulinu (  on je inzulinomimetik), zahvaljujući kojima će vam pomoći u održavanju pravilne razine šećera u krvi.


Berberin snižava razinu lošeg kolesterola
Istraživanja su pokazala da berberin smanjuje razinu triglicerida, općenitog kolesterola, a posebno lošeg kolesterola (LDL), koji često ide ruku pod ruku s inzulinskom rezistencijom te dodatno otežava mršavljenje. To će zauzvrat od vas odagnati avet ateroskleroze i njezinih posljedica - srčanog ili ishemijskog moždanog udara. Smanjenje razine masti pozitivno će utjecati na širenje krvnih žila i snižavanje krvnog tlaka .


Sigurno za vegane
Berberin je tvar biljnog podrijetla, tako da ga vegani i vegetarijanci mogu sigurno koristiti. Naš preparat ne sadrži bojila i punila i potpuno je prirodnog porijekla. 

Podaci o prehrani

>
Nutritivna vrijednost
Neto težina proizvoda: 28,5 g
Broj porcija u pakiranju: 60
Veličina obroka: 1 kapsula

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi