GASPARI TRIBULUS (90tab)

45,00KM

 Ekstrakt bugarskog tribulusa ultra visoke snage

 650mg pri 90% standardizaciji

 Povećajte testosteron

 Povećajte proizvodnju LUTEINIZUJUĆEG HORMONA

 Povećajte seksualni nagon

 Povećajte  snagu mišića

Gaspari Nutrition's Tribulus je vrhunska opcija za one koji traže najmoćniji ekstrakt Tribulus Terrestris dostupan na tržištu. Kao i kod svih Gaspari proizvoda, Tribulus je napravljen koristeći samo najkvalitetnije aktivne sastojke, pružajući korisnicima neusporedivu razinu moćnih steroidnih saponina koji se prirodno nalaze u Tribulus Terrestris. Svakodnevna upotreba ove nevjerovatne biljke može pomoći u povećanju vašeg seksualnog nagona, povećanju čiste mišićne mase i poboljšanju snage i moći!

Tribulus terrestris je latinski naziv biljke poznat kao zemaljski babin zub. Rasprostranjena na područjima Afrike, Azije, Australije i južne i srednje Europe. Ova biljka je korištena tisućljećima u kineskoj i indijskoj medicini. Smatra se afrodizijakom i smirujućim lijekom, poboljšavajući raspoloženje i libido.
Od 1970-ih, tribulus je dobio status biljke koja povećava razinu testosterona i pomaže u povećanju mišićne mase.
Babin zub se smatra snažnim stimulansom testosterona. Sigurno? Pogledajmo sada njegova svojstva o kojima znamo. Na početku ćemo se baviti činjenicama koje znamo o ovoj biljci.

Tribulus terrestris pomaže kod (muške i ženske) neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase. Tribulus koriste mnogi sportaši, prvenstveno bodybuilderi.

PRIJEDLOG UPOTREBE:Kao dodatak prehrani,uzmite 1 kapsulu nakon buđenja,1 kapsulu usred dana i 1 kapsulu prije spavanja.Koristite Tribulus 8-12 sedmica prije nego što prestanete koristiti najmanje 4 sedmice. Podsjećamo,razgovarajte o suplementima i lijekovima koje uzimate sa svojim zdravstvenim radnicima.
Pakovanje 90 kapsula
Serviranje 3 kapsule
Serviranja 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi