UNS CHOLINE FCC INOSITOL (90caps)

28,00KM

Zašto odabrati Choline FCC + inozitol?
Fenomenalna kombinacija za potporu radu mozga.
Visoka doza oba sastojka u jednoj kapsuli.
Utječe na poboljšanje pamćenja i koncentracije.
Pozitivno djeluje na dobrobit.
Biljne kapsule nježne za želudac, pogodne za vegane.
Pruža dodatak za tri mjeseca svakodnevne upotrebe.

Dodatak prehrani Choline FCC + Inositol je formula dizajnirana za centar našeg živčanog sustava, odnosno mozak. Ako tražite provjereni način pamćenja i koncentracije, upravo ste ga otkrili. Kombinacija kolina s inozitolom jamči višu razinu moždane funkcije, podržava proces učenja i pamćenja, povećava budnost i kognitivne funkcije, pomaže u održavanju mentalnih sposobnosti tijekom slabosti, umora ili nedostatka koncentracije.

Osim toga, inozitol utječe na dobrobit, smatra se najboljim opuštajućim sredstvom. Svaka kapsula Choline FCC + Inositol sadrži 250 mg kolina u obliku kolin bitartrata i 250 mg inozitola u obliku dobro poznatog mio-inozitola. Ovaj pripravak ne sadrži nikakva umjetna punila, sredstva protiv zgrušavanja, konzervanse ili bojila. Proizvedeno u skladu s trendom čiste etikete. Biljne kapsule su zatvorene u malom staklenom pakiranju, što osigurava kvalitetu i trajnost aktivnih sastojaka proizvoda. Dodatna prednost staklene ambalaže je činjenica da je u potpunosti ekološka. Proizvod se proizvodi u proizvodnom pogonu u kojem se svi procesi provode u skladu s HACCP i GMP procedurama.

 


Kolin i inozitol, djelovanje
Kolin, odnosno vitamin B4, vrlo je važan za vaše zdravlje. Kontrolira funkcije mišića i dišnog sustava, poboljšava dugotrajno pamćenje, sudjeluje u stvaranju i pravilnom održavanju stanične strukture. Iznimno je važan za trudnice i dojilje jer sudjeluje u razvoju živčanog sustava i mozga u fetusu, smanjuje rizik od urođenih mana, poboljšava protok krvi u posteljici, smanjuje vjerojatnost dijabetesa tipa 2 u dijete je u stanjima tjeskobe i napada panike, smiruje nepotrebne živčane impulse i smiruje se.

Može pomoći kod nesanice, spriječiti starenje povezane s poremećajima pamćenja i spriječiti Alzheimerovu bolest. Inače, koristi se kod shizofrenije i bipolarnog poremećaja. Kod žena štiti od sindroma policističnih jajnika (PCOS), čiji su simptomi neredovite mjesečnice, akne, sklonost debljanju i problemi s trudnoćom. Žene koje koriste inozitol rjeđe su izložene višku muških spolnih hormona, tj. hiperandrogenizmu. Smanjuje simptome predmenstrualnog sindroma.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi