HIRO.LAB TRIBULUS - 1000mg - (100 caps)

45,00KM

Otkrijte snagu prirodnog pojačivača uz HIRO.LAB Tribulus.

Povećajte energiju, poboljšajte libido

Izgradite snažne odnose. 1000 mg ekstrakta po tableti,

90% saponina. S Tribulusom ćete svakim danom postići više!

Opis
⚡ Snažan ekstrakt Tribulus terrestris – 1000 mg po tableti
⚡ Standardizirano da sadrži čak 90% steroidnih saponina
⚡ Prirodno povećava razinu testosterona
⚡ Dodaje energiju i utječe na vaše blagostanje
⚡ Pomaže povećati razinu libida
Maksimizirajte svoj potencijal
Svaka tableta Tribulusa iz Hiro.Laba solidna je doza od 1000 mg ekstrakta Tribulusa, standardiziranog na impresivnih 90% saponina, što osigurava njegovu visoku učinkovitost. Ovaj dodatak prehrani osmišljen je kako bi vam pomogao u postizanju sportskih, profesionalnih i osobnih ciljeva. Prirodno povećava razinu testosterona, što povećava snagu i koncentraciju, kao i poboljšava dobrobit. Tribulus iz HIRO.LAB-a vaš je svakodnevni saveznik u potrazi za punom snagom i životnim zadovoljstvom. Otvorite se novoj dimenziji mogućnosti!
Dobijte prednost uz Tribulus
S Tribulusom iz HIRO.LAB-a svaki se trening broji dva puta. Stvoren za podršku prirodnim anaboličkim procesima, povećava učinkovitost vaših napora u teretani. Stimulirajući razinu testosterona, ubrzava brzinu rasta mišića i regeneraciju nakon intenzivnog vježbanja. Postignite svoje ciljeve treninga s većim samopouzdanjem izgradnjom figure koja odražava vaš trud i odlučnost. Iskoristite prednosti povećanog testosterona – ključa za preobrazbu vaše figure.
Snaga prirodnog ekstrakta
Tribulus Terrestris je biljka koja se već dugo koristi u tradicionalnoj medicini za povećanje razine testosterona. Tribulus iz Hiro.Laba koristi ovu moć biljke za prirodno povećanje testosterona, što može doprinijeti poboljšanju libida i povećanju mišićne učinkovitosti. Uz steroidne saponine koji djeluju kao prirodni pojačivači, ovaj je dodatak savršen izbor za sportaše i fizički aktivne ljude. Posezanjem za HIRO.LAB Tribulusom odabirete biljnu snagu koja podržava vašu fizičku aktivnost i vitalnost.
Podignite svoju izvedbu na novu razinu
Tribulus iz Hiro.Laba, koji sadrži snažnu dozu ekstrakta Tribulus terrestris, stvoren je da podrži vaše prirodne razine testosterona. Njegova odgovarajuća količina ključna je za održavanje dobrobiti i razine energije, što se prevodi u povećanu učinkovitost na poslu i svakodnevnim zadacima. Uz ovaj dodatak možete se osjećati motiviranije i fokusiranije, što je potrebno za postizanje profesionalnih i osobnih ciljeva.
Sastojci
Sastojci Tribulusa: *Standardizirani ekstrakt ploda Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L.) 10:1 koji sadrži 90% saponina, sredstvo za povećanje volumena – celuloza, sredstvo za povećanje volumena – acetilirani škrob, sredstvo protiv zgrudnjavanja – talk.
Može sadržavati mlijeko, soju, jaja i orašaste plodove.
Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti.
Aktivni sastojci
u 1 tab
*Standardizirani ekstrakt voća Tribulus (Tribulus terrestris L.) 10:1 koji sadrži 90% saponina
 1111 mg
uključujući saponine
1000 mg
*Zbog sadržaja Tribulus terrestris proizvod se ne smije konzumirati ako uzimate lijekove za hipertenziju ili dijabetes. Ne koristiti kod djece, trudnica i dojilja.
Kako koristiti
Kako koristiti Tribulus:  Uzimajte 1/5 tablete dnevno. Sportaši i tjelesno aktivni ljudi često uzimaju dozu od 1000 mg (1 tableta) ili više, ovisno o potrebama.
Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne zaboravite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobre kondicije.
Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na neki od njegovih sastojaka. Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece.
Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu, u dobro zatvorenim spremnicima na temperaturi od 5-25°C. Čuvati od izravne topline, vlage i sunčeve svjetlosti. Ne čuvati dulje od 6 mjeseci nakon otvaranja.
Najbolje je konzumirati prije kraja: datum i broj serije proizvodnje nalaze se sa strane/dna pakiranja.
Neto težina: 100 tableta

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi