UNS PROSTAVITAL - (60kaps)

63,00KM

Zaštita prostate,
Preventivni učinak,
Smanjenje rasta prostate,
Lakše mokrenje,
Poboljšano blagostanje,
Ima snažno antioksidativno djelovanje.

UNS ProstaVital 60 caps podržava zdravu prostatu

UNS ProstaVital 60 caps je dodatak prehrani za prostatu koji štiti njen rast. Proizvod je osmišljen kako bi pokazao snažno protuupalno djelovanje. Osim toga, sastojci pokazuju vrlo snažno antioksidativno djelovanje, štiteći od slobodnih radikala. Dodatak prehrani učinkovito štiti prostatu, pomaže u smanjenju upale i olakšava mokrenje. Štoviše, sastojci u ProstaVitalu poboljšavaju libido i seksualnu funkciju.

Sastav dodatka za prostatu UNS ProstaVital 60 caps:
1 porcija, 2 kapsule:
Ekstrakt sjemenki mošusnebundeve 270 mg - sadrži velike količine vlakana, proteina, vitamina E i nezasićenih masnih kiselina poput oleinske i linolne kiseline. Može pomoći u održavanju normalne razine kolesterola u krvi i ojačati imunološki sustav organizma. Djeluje protuupalno.
Ekstrakt ploda Sabal palme 270 mg - sadrži fitosterole, koji mogu pomoći u regulaciji razine hormona, poput testosterona, i pogodovati radu prostate. U formulaciji se mogu naći i masne kiseline poput laurinske kiseline i oleinske kiseline. Snižava razinu DHT-a, čime štiti prostatu od povećanja.
Maca ekstrakt korijena 200 mg - sadrži velike minerale kao što su kalcij, željezo i jod. Može pomoći u regulaciji razine hormona, kao i poboljšanju rada probavnog sustava. Njegov glavni sastojak je Beta-sitosterol 3 mg. Može pomoći u regulaciji razine kolesterola u krvi, kao i pozitivno utjecati na imunološki i endokrini sustav.
Ekstrakt lista koprive 200 mg - sadrži velike količine vlakana, vitamina A i C, kao i minerala poput željeza, kalcija i magnezija. Može pomoći očistiti tijelo od toksina, kao i ojačati imunološki sustav. Ima antiestrogene učinke.
Ekstrakt lista zelenog čaja 150 mg - sadrži velike količine antioksidansa kao što su katehini, uključujući epigalokatehin galat (EGCG). Može pomoći u zaštiti od bolesti srca, raka i pozitivno utjecati na tjelesni metabolizam. Štiti prostatu od upale.
Ekstrakt ploda rajčice 25 mg - sadrži likopen koji je snažan antioksidans i može pomoći u zaštiti od bolesti srca i raka. Likopen 2,5 mg: Ovo je spoj koji se može pronaći u ekstraktu ploda rajčice. Snažan je antioksidans koji će ublažiti svaku upalu u tijelu.
Cink 10 mg 100% - Ovo je element u tragovima koji je neophodan za pravilno funkcioniranje organizma. Sudjeluje u mnogim metaboličkim procesima, a povoljno djeluje i na imunološki sustav.
Vitamin B6 6 mg - je vitamin B koji je neophodan za pravilan rad živčanog i metaboličkog sustava. Sudjeluje u sintezi aminokiselina i regulaciji hormona.
UNS ProstaVital 60 kapsula doziranje:
1 porcija, 2 kapsule dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi