UNS LION MANE - (60kaps)

35,00KM

Prirodni, koncentrirani ekstrakt 15:1 gljive Hericium(Hericium erinaceus).

Visoka standardizacija ekstrakta, 30% polisaharida.

Biljne kapsule, ne sadrže želatinu životinjskog podrijetla.

Bez dodanih punila.

Poboljšava misaone procese i kognitivne funkcije.

Podržava koncentraciju i izoštrava um.

Ublažava umor.

UNS gljiva lavlje grive 60 kapsula adaptogen

UNS Gljiva lavlje grive je moćan adaptogen , koja se također naziva i šiškarica, dobar je način za smirivanje emocija, ovaj sastojak podržava zdravlje i rast živaca u hipokampusu. Suplement Lion's Mane UNS medicinska uporaba: Formula ima stimulirajući učinak na imunološki sustav, povećava sintezu dušikovog oksida, inhibira upalne reakcije i ima nootropni učinak. Antioksidativna svojstva gljiva igraju važnu ulogu u prevenciji ili liječenju raka.
Kako Lion's Mane djeluje?

1 Poboljšajte kognitivne funkcije
Lion's Mane može poboljšati kognitivne funkcije kao što su pamćenje, koncentracija i sposobnost učenja. Djeluje na dobrobit mozga promicanjem proizvodnje neurotransmitera, koji su važni za prijenos signala između živčanih stanica. To nam omogućuje veću mentalnu jasnoću i učinkovitost u obavljanju zadataka.
2 Potpora zdravlju živaca
Gljive su korisne za zdravlje živaca. Sadrži tvari, poput erinacina i hericenona, koje mogu pomoći u obnavljanju i zaštiti živčanih stanica. Djelujući kao antioksidans, može zaštititi mozak od oksidativnog oštećenja, pridonoseći zdravlju i dugoročnoj funkciji živčanog sustava.
3 Smanjenje upale
Lavlja griva ima protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale u tijelu. Smanjenje upale može koristiti zdravlju mozga, sprječavajući kronične neurodegenerativne bolesti i poboljšavajući cjelokupno zdravlje živčanog sustava.
Istraživanja pokazuju da se ekstrakti Echinacee bore protiv stanica raka u jetri, debelom crijevu i želucu.
Dnevna doza lavlje grive dobar je način za ublažavanje emocija, djeluje anksiolitički i antidepresivno. Aktivni sastojci prisutni u gljivi (uglavnom erinacin) potiču proizvodnju faktora rasta živaca (NGF), koji osigurava rast neurona, učinkovito povećava remineralizaciju ovojnica živaca, te smiruje depresiju i anksioznost. Lavlja griva, koja se u tradicionalnoj kineskoj medicini koristi za liječenje bolesti probavnog sustava, dobro djeluje kod gastritisa, čira na želucu i dvanaesniku.
Korištenje lavlje grive smanjuje razinu lipida u krvi, može se koristiti za poremećaj metabolizma masti. Ekstrakt lavlje grive savršeno smanjuje koncentraciju lošeg LDL kolesterola, čime se smanjuje rizik od razvoja ateroskleroze. Gljiva lavlja griva potiče proizvodnju interferona odgovornih za povećanje razine bijelih krvnih stanica u tijelu. Hericum erinaceus je učinkovit, prirodan pojačivač koji jača imunološki sustav.
Lavlja griva doziranje:
1 mjerica 3 puta dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi