OPTIMUM NUTRITION OPTI MEN EU - (90tab)

55,00KM

Opti-Men  je multivitamin dizajniran  posebno za potrebe muškaraca. 

Osim vitamina, sadrži i važne  minerale, aminokiseline  i  biljne ekstrakte. 

Tablete sadrže ukupno  38 aktivnih sastojaka 

pogodne za svakog muškarca koji želi poboljšati svoje cjelokupno zdravlje i vitalnost.

Opti-Men je multivitaminski kompleks koji je dizajniran da zadovolji potrebe muškog tijela. U njegovim sastojcima pronaći ćete svih 13 esencijalnih vitamina koji sudjeluju u mnogim važnim procesima u tijelu.

Na primjer, vitamini B6 i B12 doprinose pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, živčanog sustava, mentalnom zdravlju i metabolizmu energije.

Vitamin C utječe na zaštitu stanica od oksidativnog stresa i pravilnu proizvodnju kolagena koji je važan za optimalnu funkciju kože, hrskavice, kostiju, zuba ili desni.

Zahvaljujući sadržaju vitamina B7 (biotin), ove tablete pomažu u održavanju zdrave kose i zdrave sluznice. Vitamin B5 (pantotenska kiselina), vitamin B3 (niacin) i vitamin B2 (riboflavin) pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, a potonji također utječe na očuvanje dobrog vida i zdrave kože.

Vitamin K sadržan u tabletama također je važan jer pridonosi pravilnom zgrušavanju krvi i održavanju zdravih kostiju, dok vitamin A pozitivno djeluje na imunitet.

Ne smijemo zaboraviti ni važnost vitamina D koji, osim što utječe na imunitet, pridonosi i pravilnom funkcioniranju mišića, apsorpciji kalcija i fosfora te održavanju zdravih kostiju.

Tablete sadrže i vitamin B1 (tiamin) koji doprinosi pravilnom radu srca i vitamin B9 (folna kiselina) koji doprinosi pravilnoj hematopoezi te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Međutim, tablete sadrže i neke važne minerale kao što su kalcij, magnezij, željezo, cink, bakar, mangan, selen, krom, jod, bor i molibden. Zahvaljujući kalciju, multivitamin doprinosi normalnom funkcioniranju mišića, probavnih enzima i održavanju zdravih kostiju ili zubi. Željezo utječe na pravilan rad imuniteta, kognitivnih funkcija i proizvodnju crvenih krvnih stanica.

Osim vitamina i minerala, proizvod sadrži i neke aminokiseline, poput leucina, izoleucina i valina , koje možda poznajete kao BCAA.

Naše tijelo ne može samo stvoriti ove esencijalne aminokiseline, pa ih trebamo redovito unositi.

Imaju važnu ulogu u organizmu jer sudjeluju u sintezi proteina važnih za održavanje i rast mišićne mase.

Tablete sadrže i glutamin, neesencijalnu aminokiselinu čija se razina treningom smanjuje, pa njezin unos može pomoći da se ponovno poveća.

Sastavni dio ovog suplementa su biljni ekstrakti koji su posebno popularni među ljudima koji žele podržati svoje opće zdravlje i vitalnost. Primjer je ekstrakt đumbira, zelenog čaja ili lišća masline.

Ove tablete prilagođene potrebama muškaraca trebale bi biti u zalihi suplemenata svakog sportaša, kao i svakog muškarca koji brine o svom općem zdravlju i sportskim rezultatima.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi