ActivLaB MASS UP (5kg)

65,60KM

82,00KM

Karakteristike:
-Sa dodacima za povećanje performansi
-Aabolički agensi, digestivni enzimi.
-Svaki shake – za veći mišićni rast.
-Čista kvaliteta.
-Sadrži najkvalitetnije proteine i aminokiseline.

Najprodavaniji gejner, prisutan na našem tržištu od 2011. godine. Korisnici istog su za mjesec dana korištenja prijavljivali dobitak na masi i do 10kg.

Mass Up je izvor hranljivih materija za one koji žele da dobiju mišićnu masu brzo i efikasno. Savršen izbor za osobe sa brzim metabolizmom, koje imaju problem sa efikasnom izgradnjom jakih mišića i za one koji se bave visoko-intenzivnim sportovima i potrebna im je nutritivna saplementacija.

Mass Up obezbedjuje najvišu koncentraciju hranljivih sastojaka neophodnih za povećanje mišićne mase – 100 g proizvoda sadrzi čak 393 kcal!!!
Kreatin i taurin pospješuju rast mišićnih ćelija i imaju anti-katabolicki efekat, ubrzavajuci proces regeneracije nakon treninga. Mass Up se preporučuje tokom perioda prekomjernih fizičkih napora i posebno atletama svih disciplina koji treniraju rekreativne i ekstremne sportove.

Upustvo za upotrebu:
Rastvorite 100 g (4 ravne mjerice) u 200 ml vode ili mlijeka. Koristite dva puta dnevno, poželjno između obroka i nakon fizičke aktivnosti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi