RED SUPPORT WHEY ONE (2040g)

150,00KM

160,00KM

Koncentrat proteina sirutke za visok postotak čistih proteina

ospješuje proces izgradnje mišićne mase

Aminokiseline sadržane u Whey One podupiru procese regeneracije mišića

Pozitivan učinak na sintezu novih mišićnih vlakana

Dostupan u širokoj paleti 5 različitih okusa


Dodatak proteinima uz WheyOne

WheyOne by Red Support jedinstveni je koncentrat proteina sirutke koji vam nudi koncentrirane doze čistih proteina za maksimiziranje učinaka vašeg treninga. Ovaj proizvod stvoren je kako bi vam osigurao potrebne hranjive tvari za učinkovitu izgradnju mišića i ubrzanje procesa regeneracije nakon intenzivnog treninga, a bit će i ukusan dodatak vašoj prehrani. Važno je napomenuti da je proizvod testiran na čistoću, a cijeli test možete vidjeti  ovdje.
Proteinski dodatak - za masu, snagu i skulpturu

Proteini u ukusnom obliku

Visok sadržaj proteina sirutke u WheyOneu ključni je element za učinkovitu izgradnju i održavanje mišićne mase. Ovaj koncentrirani izvor proteina osigurava tijelu aminokiseline potrebne za sintezu novih mišićnih vlakana. Jedna od najvažnijih prednosti WheyOne je njegova izvrsna podrška procesima regeneracije mišića. Intenzivan trening može dovesti do mikroozljeda mišića, a dodatak proteina iz Red Supporta pomaže bržem obnavljanju mišićnog tkiva. Vaši mišići dobivaju brzu dozu aminokiselina koje im pomažu u ponovnoj izgradnji i rastu. Odabirom WheyOnea odabirete proizvod koji vam pruža optimalnu potporu pri postizanju oblika vašeg života.
Proteinski dodatak - za masu, snagu i skulpturu

Najbolji proteinski dodaci su u MusclePoweru

U našoj trgovini pronaći ćete veliki izbor proteinskih dodataka iz raznih izvora, s različitim težinama i okusima. Imamo proizvode kao što je WheyOne iz Red Supporta koji će vam omogućiti da nadopunite proteine ​​na ukusan, sladak način. Ako niste sigurni koji bi suplementi bili najbolji za vas, možete potražiti savjet od našeg konzultanta koji će vam predstaviti najbolje opcije i ponuditi vam popust na narudžbu. Govori uskoro!
Red Support proizvodi testirani su  na čistoću.  Cijelu recenziju ovog proizvoda možete pogledati ovdje.

Veličina porcije: 30g
Broj porcija po pakiranju: 68
Pakiranje: 2040g

WheyOne sastojci:  koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka ), hidrolizirani kukuruzni škrob, emulgator:  sojin /suncokretov lecitin, aroma, sladilo: sukraloza. 

Proizvod može sadržavati  orašaste plodove  i  bjelanjke.

Dodatak prehrani. Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti.

Nutritivna vrijednost u 100 gu 30 g
Energetska vrijednost1634kJ / 390 kcal490 kJ / 117 kcal
Mast5,9 g1,8 g
uključujući zasićene masne kiseline3,3 g1 g
Ugljikohidrati14,3 g4,3 g
uključujući šećere5,9 g1,8 g
Protein70 g21 g
Sol<0,3 g<0,1 g
Koncentrat proteina sirutke 87,5 g26,2 g
Hidrolizirani kukuruzni škrob9,6 g2,9 g

**Nutritivne vrijednosti navedene u tablici mogu malo varirati ovisno o seriji. Web stranica se redovito ažurira, ali ponekad imamo nekoliko serija proizvoda na skladištu.
* Sastojci, težina i nutritivne vrijednosti mogu malo varirati ovisno o okusu proizvoda.

Kako koristiti WheyOne:  Jedna porcija od 30 g proizvoda otopljena u 250 ml vode ili mlijeka. Najbolje ga je konzumirati ujutro, popodne između obroka i nakon treninga.
Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne zaboravite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobre kondicije.
Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na neki od njegovih sastojaka. Proizvod ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi u dobro zatvorenim posudama.
Najbolje je konzumirati prije kraja: datum i broj serije proizvodnje nalaze se sa strane/dna pakiranja.
Neto težina: 2040g
OKUSKARAMEL ORAH
BOJACRNA
MATERIJALPRAH
KADA KORISTITISVAKODNEVNO

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi