SCITEC NUTRITION SUPERHERO PRE-WORKOUT (285g)

65,00KM

Bez šećera

Podržava normalne procese proizvodnje energije

Podržava normalne mentalne funkcije 

Podržava normalnu funkciju imunološkog sustava 

Ako ste upoznati s našim prethodnim Superhero preworkout proizvodom, znat ćete što možete očekivati. Ako ga prije niste isprobali, sad je vrijeme! Aminokiseline, biljni ekstrakti, kolin, koenzim Q10, kofein, vitamin C i minerali.

To nije samo prije vježbanja! Zahvaljujući svojim sastojcima, može se koristiti i kao održavatelj mentalnog fokusa, jer cink i jod pomažu u održavanju normalne mentalne funkcije!

Bilo da radite fizički posao ili vam treba poticaj za uredski rad, možete ga koristiti uz slijedeće preporuke za doziranje.

 Vitamin C pomaže smanjiti umor i iscrpljenost. Vitamin C i jod doprinose normalnim metaboličkim procesima stvaranja energije.
 Cink i jod doprinose održavanju normalne mentalne funkcije. Vitamin C i jod doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
 Vitamin C i cink doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

* Bez šećera: <0.5 g šećera/100 ml napitka spremnog za konzumaciju.

Doziranje:

Pomiješajte 2 x 1 dozu praška (2 x 4,75 g = 2 x 3/4 mjerice) s 2 x 175 ml vode u bočici za miješanje.

Proizvedeno u pogonu za preradu koji sadrži mlijeko, jaja, gluten, soju, kikiriki, orašaste plodove, celer, ribu, rakove, mekušce i sumporni dioksid.

Upozorenje:

Visok sadržaj kofeina [150 mg kofeina po porciji (86 mg kofeina/100 ml u napitku pripremljenom za konzumaciju)]. Ne smiju ga koristiti osobe mlađe od 18 godina ili s poznatim zdravstvenim stanjem ili lijekovima. Proizvod ne smiju konzumirati trudnice i dojilje. Konzumacija ovog proizvoda nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Ne preporučuje se osobama koje pate od bolesti srca, visokog krvnog tlaka ili netolerancije na kofein.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi