ActivLab Black Gorilla Ice Pump Shot (80 ml)

3,50KM

Sadrži L-citrulin, beta-alanin i dodatak glicerola koji zadržava tekućinu u tijelu, povećava stanje hidratacije. To sprječava dehidraciju i poboljšava rad kardiovaskularnog sustava.

BLACK GORILLA ICE PUMP SHOT je dodatak prehrani u obliku shot-a, namijenjen za upotrebu prije treninga. Ne sadrži stimulanse, a svoju učinkovitost zahvaljuje jedinstvenoj kombinaciji l-citrulina i glicerola. Proizvod također sadrži beta-alanin.
Djelovanje sastojaka BLACK GORILLA ICE PUMP SHOT :
l-citrulin je aminokiselina koja neizravno sudjeluje u proizvodnji dušikovog oksida (NO). Ovaj plinoviti hormon odgovoran je za širenje krvnih žila i poboljšanje protoka oksigenirane krvi u mišiće koji rade. To je glavni krivac za ono što nazivamo "mišićnom pumpom" tijekom vježbi otpora. Svaka osoba koja tijekom treninga gleda svoju figuru u ogledalu sigurno bi voljela dulje zadržati takvo stanje. Nažalost, i NO i arginin iz kojeg nastaje dosta se brzo metaboliziraju. Međutim, suplementacija citrulinom omogućuje dulju proizvodnju NO, stalno povećavajući količinu arginina.
Citrulin je također bitan u ciklusu uree, zahvaljujući kojem se tijelo oslobađa toksičnog amonijaka, npr. iz mišića. Ovo je još jedno svojstvo zahvaljujući kojem citrulin doprinosi potpori performansi mišića i poboljšava sposobnost vježbanja.
Glicerol (glicerin) je organski šećerni alkohol s iznimnim svojstvima vezanja vode. Sastojak je triglicerida, koje nerado skladištimo, npr. u obliku masnog tkiva. Upravo je on često odgovoran za izostanak vidljivih učinaka smanjenja. To je zato što nakon što se molekula triglicerida razgradi, masne kiseline se pretvaraju u energiju i sagorijevaju kako treba, ali još uvijek ostaje glicerol u masnim stanicama gdje veže puno vode. Učinak toga je da se u ogledalu i na vagi ne vide spektakularni učinci našeg truda i prehrane. Najbolje rješenje je riješiti se te vezane vode pomoću proizvoda kao što su Thermo Shape Hydro Off ili Hydromin-OFF.
Ovo vrijedno svojstvo vezanja vode korisno je tijekom treninga za poticanje nevjerojatne mišićne pumpe. Potrošnja glicerola uzrokuje hiperhidrataciju i zadržavanje vode, također u međustaničnim prostorima mišića. Hiperhidracija se nevjerojatno pretvara u sposobnost vježbanja i odgađa gubitak vode, što može uzrokovati smanjenje učinkovitosti.
Beta-alanin je sastojak mnogih dodataka prehrani prije vježbanja. Kao prekursor karnozina – pufer zakiseljavanja mišića – povećava izdržljivost mišića koji rade. Australski institut za sport svrstao ga je u skupinu A – suplementi s dokazanim učinkom. U ovu skupinu spadaju i kofein, kreatin i nitrati repe.
Niacin (vitamin B3) važan je vitamin koji doprinosi održavanju normalnog metabolizma energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
BLACK GORILLA ICE PUMP SHOT je proizvod za:
  • ljudi koji treniraju snagu, s fokusom na postizanje mišićne pumpe,
  • osobe s hipertenzijom koje žele poboljšati svoje parametre vježbanja,
  • kasnovečernjim vježbačima koji žele svoje treninge učiniti još učinkovitijima.
PREPORUČENA DNEVNA PORCIJA:
  • 1 dozu, po mogućnosti prije treninga, u podijeljenim obrocima.
  • Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni udio.
HRANLJIVA VRIJEDNOST:
Dnevna porcija – 1 šalica (100 ml):
L-citrulin
4000 mg
Glicerol
2500 mg
Beta-alanin
2400 mg
Niacin
240 mg
1500%*
* – % referentne vrijednosti unosa
SASTOJCI:
Voda, L-citrulin, citrulin malat, glicerol, beta alanin, niacin (nikotinamid), regulatori kiselosti: limunska kiselina i natrijevi citrati, arome, sladila: acesulfam K i sukraloza, konzervansi: natrijev benzoat i kalijev sorbat.
NAJBOLJI PRIJE:
Datum i broj serije navedeni su na dnu naljepnice.
SKLADIŠTENJE:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, u zatvorenoj ambalaži, daleko od dohvata male djece.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi