MUTANT GLUTAMINE (300g)

40,00KM

Napredna glutaminska formula
100% čist, bez punila
Veganski fermentirani
5 grama slobodnog oblika L-glutamina
Mikroniziran za veću topljivost
Laboratorijski ispitani sastojci
60 porcija
Formula bez okusa za slaganje

Opis proizvoda:
MUTANT GLUTAMINE sadrži veganski fermentisani glutamin koji je mikronizovan radi veće rastvorljivosti. Naša formula je bez ukusa pa je možete dodati u BCAA, EAA, pwo, proteinske šejkove ili formule za debljanje.
Mutant Glutamine 300g
Mutant Glutamine 300g je formulisan dodatak sa L-glutaminom mikronizovanim 100% premium. Mutantni glutamin ima važnu ulogu u sintezi drugih aminokiselina i proteina u tijelu. To znači da je glutamin apsolutno neophodan kako bi mišićno tkivo podiglo omjer diobe stanica kako bi se povećala obrana imunog sistema i pomogao u većem dobivanju mišića.
Mutant Glutamine promovira prirodnu proizvodnju glutationa, antioksidansa koji je tijelu potreban da spriječi oštećenje stanica. Mutantni glutamin takođe štiti stanice od oksidacije slobodnih radikala koji uzrokuju nekoliko vrsta raka.
Mutantn glutamin takođe reguliše i stabilizira bazične kiseline u tijelu kako bi zadržao proteine ​​i kroz ovaj proces osigurao savršeno izvođenje metaboličkih procesa koji pomažu u oporavku i boljem povećanju mišića.
Čistoća ovog mikroniziranog glutamina omogućava bržu ćelijsku proizvodnju, uključujući stanice sluznice tankog crijeva kako bi se poboljšala apsorpcija glutamina u tijelu.
Glutamin u sportu?
Mutant glutamin je pokazao dobre efekte na održavanje hormona rasta, u volumenu ćelije i recikliranju proteinskog supstrata kako bi se poboljšala sinteza proteina.
Ovaj glutamin je suplement velike osjetljivosti, anabolički sa velikim prednostima za one koji vježbaju s utezima.
Mutantn glutamin ne dozvoljava katabolizam mišića i poboljšava oporavak tijela dok spavamo.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi