SCITEC NUTRITION MYO-FACTOR ( 285g)

65,00KM

MyoFactor je dodatak prehrani u prahu s kreatinom, aminokiselinama, vitaminima, mineralima, lecitinom, inozitolom i ekstraktom Coleus forskohlii.

-bez šećera
-bez glutena
-bez laktoze
-bez palmina ulja
-veganski proizvod

MyoFactor

MyoFactor je dodatak prehrani u prahu s kreatinom, aminokiselinama, vitaminima, mineralima, lecitinom, inozitolom i ekstraktom Coleus forskohlii. Napravljeno sa zaslađivačima.

Višenamjenska (1) svojstva proizvoda rezultat su raznolikih sastojaka s različitim točkama primjene:

(1)

Vitamin B6 uključen je u normalan metabolizam proteina i glikogena.

Cink i magnezij sudjeluju u normalnoj sintezi proteina.

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Vitamin D doprinosi održavanju zdrave funkcije mišića.

Kreatin poboljšava fizičku izvedbu tijekom kratkih naleta vježbi visokog intenziteta. Povoljan učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Funkcija aminokiselina u stanicama - i općenito u ljudskom tijelu - raznolika je i mnogostruka. To se reflektira u njihovom funkcionalnom grupiranju. Uz dobro poznate esencijalne i neesencijalne potpodjele, mogu se kategorizirati prema njihovoj kemijskoj strukturi, kemiji vodene otopine, tipičnim biokemijskim reakcijama, fiziološkoj ulozi itd. One se mogu djelomično sažeti u nastavku:

L-leucin, L-lizin i L-arginin su takozvane aminokiseline koje izgrađuju proteine. L- prefiks znači da spoj predstavlja L- konfiguraciju koju tijelo može koristiti. L-leucin i L-lizin su esencijalne aminokiseline, a prvi ima razgranati lanac. Njegov metabolit, HMB (beta-hidroksimetil butirat), točnije njegova kalcijeva sol, također je uključen u sastojke. Osim što je sastavni dio proteinskih lanaca, L-arginin je i prekursor dušikovog oksida (NO). L-arginin se stvara u ljudskom tijelu u biokemijskom ciklusu koji se naziva ciklus uree. Neproteinski gradivni L-ornitin, koji je također prisutan u proizvodu, između ostalog je član ovog ciklusa.

Naravno, izgradnja proteina zahtijeva više od aminokiselina. To je vrlo složen proces koji se precizno kontrolira. Izraz 'aminokiselina za izgradnju proteina' stoga se ne smije brkati s procesom sinteze proteina.

Stoga nije slučajnost da je temelj aktivnog profila takvog multifunkcionalnog1 proizvoda raznolik sastav aminokiselina.

Lecitin u ovom proizvodu bitna je komponenta stanica, bilo da se radi o strukturi ili funkciji.

Biljnu komponentu proizvoda predstavlja ekstrakt Coleus forskohlii standardiziran na forskolin. Standardizacija je proces koji osigurava da je ista količina aktivnog sastojka uvijek prisutna u svakoj jedinici biljnog ekstrakta.

Bitno je napomenuti da, iako predmetni proizvod nudi mogućnost nadopune prehrane, isti nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu.

U tom kontekstu proizvod se preporučuje i muškarcima i ženama!

  • Bez šećera*

  • Bez glutena**

  • Bez laktoze***

  • Bez palmina ulja

  • Veganski proizvod

* <0.5g šećera na 100 ml spremnog proizvoda za konzumaciju, pripremljenog s vodom.
** Bez glutena prema propisima Europske Unije
*** Bez laktoze: <0.1g laktoze/100ml spremnog proizvoda za konzumaciju, pripremljenog s vodom.

Upute

Pomiješajte 1 dozu  (9,5 g = 1+ 3/4 mjerice = 1 žlica) proizvoda s 300 ml vode. Konzumirati 2 serviranja dnevno!

Informacije o alergenima

Proizvedeno u pogonu za proizvodnju hrane koja sadrži mlijeko, jaja, soju, kikiriki, orašaste plodove, celer, ribu, rakove, mekušce i sumporni dioksid.

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Ovaj dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece! Ne preporučuje se djeci te trudnicama i dojiljama. Konzumacija proizvoda se ne preporuča u slučaju poznatih osnovnih bolesti ili kod uzimanja lijekova!

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi