Kevin Levrone GOLD WHEY (2kg)

130,00KM

LEVRONE GOLD WHEY. Sa zaslađivačima. Whey protein koncentrat prah za pripremu visokoproteinskih šejkova. Proizvod je namenjen sportistima i fizički aktivnim osobama sa većom potražnjom za proteinima. 

LEVRONE GOLD WHEY je idealan način da svoju svakodnevnu ishranu obogatite kompletnim proteinima. Protein je jedan od tri osnovna makronutrijenata i esencijalna komponenta mišićnog tkiva. Fizički aktivni ljudi, posebno sportisti, treba da vode računa o optimalnom snabdevanju proteinima. Proizvod je pripremljen na bazi visokokvalitetne surutke – izuzetno popularnog izvora kompletnih proteina u ishrani amaterskih i profesionalnih sportista. Veoma dobra rastvorljivost hranljivih materija i senzacionalnih ukusa pružaju pravo zadovoljstvo od svakog pripremljenog šejka!
Dodatak proteina Gold Whey omogućava vam da dopunite potrebe organizma za proteinima, posebno tokom intenzivnog fizičkog napora. Proteinski dodatak za sportiste može se koristiti sam u obliku proteinskih šejkova ili kao dodatak omiljenim jelima. Premium whey protein vam omogućava da izgradite i regenerišete mišiće, utičući na postizanje sportske figure.Izvor proteina u proizvodu je samo zdravi životinjski protein WPC koji sadrži 100% koncentrat proteina surutke. Visoka probavljivost i ukusan ukus.
Šta su Levrone Gold Whey sastojci?
Kompletan protein surutke – do 22 g čistog proteina u jednoj porciji.
Nizak sadržaj šećera – ukusni i rafinirani okusi bez nepotrebnih kalorija!
Jednostavna rastvorljivost čini ga savršenim dodatkom desertima, palačinkama, zobenoj kaši ili voćnim šejkovima.
Proteini doprinose rastu i održavanju mišićne mase.
Proteini podržavaju održavanje zdravih kostiju.
Bogat aminokiselinski profil – esencijalne endogene i esencijalne aminokiseline u svakoj porciji.
Egzogene BCAA i EAA aminokiseline stupaju u interakciju i učestvuju u sintezi proteina i održavanju mišićne mase.
.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi