SCITEC NUTRITION JUMBO! (3250g)

120,00KM

Kalorijska bomba

Proteinski napitak u prahu sa 6 izvora ugljikohidrata

135 g ugljikohidrata i 53 g proteina po porciji

S dodanim vitaminima, mineralima, aminokiselinama, kreatinom i drugim dodacima

Formula za povećanje tjelesne težine za "intermediate" korisnike

„Kalorijska bomba”

Da biste dobili na težini, morate unositi više kalorija u određenom vremenskom razdoblju nego što ih sagorijevate. Ako teško dobivate na masi, a metabolizam vam je brz, to može biti težak proces jer se doslovno morate puniti cijeli dan da biste postigli ovaj kalorijski višak.

Jumbo, vjeran svom nazivu, sa svojim velikim porcijama pomaže onima koji žele na lakši način dobiti na masi te postići taj kalorijski višak. Proizvod Jumbo sadrži 135 g ugljikohidrata i 53 g proteina po obroku, značajno povećavajući količinu makronutrijenata koji se unose u danu, a time i količinu kalorija koje se dnevno unose.

Proizvod se sastoji isključivo od izvora proteina životinjskog podrijetla – s izuzetkom, naravno, raznih brašna, koja se ne tretiraju kao izvori proteina – koja ne samo da sadrže sve esencijalne aminokiseline, već imaju i omjer esencijalnih aminokiselina koji je savršeno prilagođen ljudskim potrebama. Protein koji se nalazi u Jumbo proizvodu pridonosi povećanju mišićne mase i održavanju normalne strukture kostiju*.
Proizvod također sadrži 3 grama kreatina po obroku, koji u ovoj količini povećava fizičku izvedbu tijekom kratkih, uzastopnih, visokointenzivnih vježbi*. Energetski kompleks**, probavni kompleks***, dodane aminokiseline i matrica superhrane upotpunjuju Jumbovu impresivnu formulu.
*Znanstveno dokazane tvrdnje odobrene od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).
** Magnezij je uključen u normalne metaboličke procese koji stvaraju energiju.
*** Krom je uključen u normalan metabolizam makronutrijenata.

Preporučena doza

Uzmite jednu dozu (220 grama, 5 mjerica) dnevno s 400 ml vode. Danima, kada trenirate uzmite jednu dozu nakon treninga ili između obroka. U danima kada ne trenirate, uzmite jednu dozu između obroka.
Veličina pakovanja : 2350 g
Serviranje : 220 g
Serviranja po pakovanju : 10

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi