GASPARI MYOFUSION WHEY PROTEIN (1814g)

145,00KM

25 g proteina po mjerici

Kombinacija 4 proteinska izvora

Bogat aminokiselinama

Bez umjetnih boja

Bez glutenaMyoFusion proteini su uvijek bili poznati kao jedni od najboljih proteina diljem svijeta, a MyoFusion Elite predstavlja daljnju evoluciju proteina. MyoFusion Elite ima apsolutno fantastičan okus te daje 25 grama proteina u svakoj mjerici s dodatkom BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) uz lagano i potpuno miješanje bez grudica.

Gaspari Nutrition je uvijek formulirao proizvode za osobe poput Vas kojima je bitno da ostanu u vrhunskoj formi te da iz svojih mišića mogu izvući najviše. Kada smo formulirali ovaj proizvod na umu smo imali istraživanja koja govore da svaki educirani sportaš uzima obrok svaka 3 do 4 sata. Iz ovog razloga, MyoFusion Elite sadrži samo proteine najveće bioraspoloživosti koji danas postoje, kako one „ brze“ tako i „spore“ proteine. Na ovaj način tijelu dajemo aminokiseline koje brzo ulaze u krvotok kao i stabilan izvor aminokiselina kako bi se podržala izgradnja mišića i oporavak kroz dulji vremenski period.

Za sve educirane sportaše kao i one s aktivnim načinom života, koji traže učinkovit proteinski proizvod najveće bioraspoloživosti, koji mogu uzimati od jutra do večeri, iz dana u dan, niti jedan drugi proizvod neće podržati vaše prehrambene potrebe kao što će to učiniti MyoFusion Elite.Kako je Gaspari Nutrition uložio najveće napore i najbolja znanja da stvori najučinkovitiji protein na tržištu, morao je uložiti jednaki trud i znanja da razvije i najbolji okus na tržištu. Jer prepoznajemo činjenicu da što je bolji okus, više ćete koristiti protein. U MyoFusion Elite je ugrađena vrhunska tehnologija stvaranja okusa zbog čega smo sigurni da ćete s nestrpljenjem iščekivati trenutak ispijanja svog MyoFusion Elite proteinskog napitka. Jeste li spremni za vrhunski doživljaj okusa? To smo i mislili...Način upotrebe:
Ovisno o individualnoj potrebi za proteinima, promiješati 1 mjericu praška u 240 ml hladne vode ili mlijeka u shaker-u ili električnoj miješalici ili jednostavno promiješajte žlicom.

MyoFusion se može primijeniti u bilo koje doba dana kako bi nadopunili proteine u nekom obroku ili kao samostalan proteinski obrok. Možete primijeniti 2 do 4 mjerice u danu kao dio uravnotežene prehrane koja sadrži cjelovitu hranu i druge izvore proteina. Proteine je dobro uzimati raspodijeljene u nekoliko manjih obroka tijekom dana.

Pakiranje: 1,8 kg

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi