EXTRIFIT PROTEIN Caffé Isolate - (31,3 g)

4,00KM

Razbuđuje vas i istovremeno opskrbljuje s 25 g

apsolutno čistih i najboljeprobavljivih proteina

iz 90% izolata sirutke CFM

Idealan stimulirajući protein u bilo koje doba dana

Pjenasti napitak od kafe i proteina

Bez šećera

Bez masti

Protein Caffé Isolate 90 odličan je pomoćnik za stimulaciju organizma te izgradnju i održavanje mišićne mase. Napitak se ističe nevjerojatnim nutritivnim vrijednostima!

Svaka doza sadrži:
Bjelančevine: 25 g
Šećeri: 0 g
Masti: 0 g
Kava s 2% udjela prirodnog kofeina: 3,13 g (udio kave u proizvodu je 10%!)
Prirodni kofein iz kave: 62,6 mg
Dodani kofein: 37,4 mg
Ukupni kofein: 100 mg
BCAA: 5452 mg!
Aminokiseline: 24474 mg
Protein Caffé Isolate 90 sadrži 100% kavu + 90% proteinski izolat CFM + kofein i malu količinu zaslađivača. I to je sve! Bez aditiva, bez aroma, samo bez dodavanja neželjene masti ili šećera.
Kao proteinsku komponentu Protein Caffé Isolate 90 odabrali smo iznimno kvalitetan 90% whey izolat CFM s vrlo visokim udjelom BCAA i izvrsnom probavljivošću. Posebno smo pazili na odabir visokokvalitetne instant kave s 2% prirodnog udjela kofeina i izvrsnog okusa. Kava je u proizvodu Protein Caffé Isolate 90 zastupljena u vrlo visokom udjelu, točnije 10%.
Kafa sadrži prirodni kofein. Kofein je tvar koja djeluje kao energizator. Stimulira središnji živčani sustav i zahvaljujući tome ste bolje pripremljeni za mentalnu i fizičku izvedbu. Međutim, obična kava ne sadrži količinu kofeina koja je potrebna za stvarno primjetnu stimulaciju kod naprednih sportaša ili bodybuildera. Zato smo kavi koja se nalazi u Protein Caffé Isolate 90 dodali pravu količinu kofeina tako da njegov ukupni sadržaj u proizvodu iznosi 100 mg u svakoj dozi.
Potpuno otkrivamo sastav proizvoda do najsitnijih detalja. Ništa ne skrivamo i točno znate što pijete. Ovo je apsolutno važno u dijeti u kojoj se broji svaki gram hrane.

Protein Caffé Izolat 90:

Izuzetno je prikladno prvo piće u danu
Razbuđuje vas i istovremeno opskrbljuje s 25 g apsolutno čistih i najbolje probavljivih proteina iz 90% izolata sirutke CFM
Idealan stimulirajući protein u bilo koje doba dana
To je nevjerojatno ukusan, pjenasti napitak od kave i proteina!
Bez šećera
Bez masti
Svidjet će vam se Protein Caffé Isolate 90. Prava je poslastica pjenaste konzistencije i okusa poput frapea. I potpuno je dijetetski, a ujedno i pun proteina i BCAA. Priprema napitka je izuzetno jednostavna. Sadržaj vrećice ulijte u 200 ml vode i promiješajte. Što dulje mućkate, piće će stvarati gušću pjenu. Za pripremu je potrebno samo nekoliko sekundi. Za savršeno osvježenje, primjerice za ljetnih vrućina, preporučamo piće promućkati s nekoliko kockica leda.
Za vas smo pripremili Protein Caffé Isolate 90 u jednokratnim vrećicama za precizno doziranje. Prednost jednokratnih vrećica je higijensko pakiranje te mogućnost da sa sobom na putovanja nosite potreban broj vrećica.
Na dan treninga uzeti oko sat vremena prije treninga (ako se pije na prazan želudac onda oko 30 minuta jer je učinak brži).
Preporučeno doziranje
Dnevna doza je 1 vrećica 60 minuta prije treninga ili ujutro, odn ujutro (nikada prije spavanja)
Sadržaj vrećice otopite u 200 ml hladne vode, najbolje s nekoliko kockica leda
Namijenjeno za trenutnu konzumaciju

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi