SCITEC NUTRITION 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES (900g)

90,00KM

Goveđi protein

Izuzetno čist , bez šečera

Bogat aminokiselinama 

Govedina ima legendarni status kako kod rekreativnih sportaša tako i kod profesionalaca. 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES je potpuno hidrolizirani goveđi protein proizveden od svježe govedine, 100% prirodni proizvod bez korištenja hormona. To je enzimatski hidrolizirani (gotovo "predigestiran") goveđi protein, što znači da će njegova probava i apsorpcija biti brza. Kompletan protein, kao što je naš, pruža tijelu sve potrebne vrste aminokiselina, uključujući i 9 aminokiselina koje tijelo ne može sintetizirati, a moraju biti isporučene u prehrani (npr. histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin). 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES je vrhunska alternativa mliječnim proteinima, pogotovo za osobe koji slijede paleo način prehrane ili one koji su intolerantni na laktozu koju posjeduju gotovo svi proteini sirutke. (Govedina je sirovina koja ne sadrži laktozu, ali imajte na umu da je ovaj proizvod punjen u pogonu koji obrađuje mliječne proizvode koji sadrže laktozu!).

100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES 100% sadrži 390% veći koncentrat bjelančevina nego goveđi but, a osim toga ne sadrži masti! Naš goveđi protein ne sadrži dodan kreatin! Mnogi proizvodi od goveđeg proteina imaju loš okus! Naš goveđi protein ima odličan okus, probajte ga! Prehrambeni proteini su izvor dušika i prijeko potrebnih aminokiselina, koje tijelo treba za rast tkiva i održavanje. Stoga naši 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides pridonose rastu i održavanju mišićne mase, ali i održavanju kosti*.

*Ove izjave su znanstveno dokazane od Europske agencije za sigurnost hrane i odobrene sa strane Europske komisije.
Upute
Umiješajte 1 mjericu (30g) u 250 ml vode. Po mogućnosti koristite shaker s mrežicom i nakon toga dobro protresite. Najbolje vrijeme za korištenje je nakon treninga.
Veličina pakovanja : 900g
Serviranje : 30g
Serviranja po pakovanju : 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi