APPLIED CRITICAL WHEY - (2,27kg)

125,00KM

-Potiče rast mišića

-Ubrzava oporavak

-Pospješuje mršanje

-Odličnog okusa

-Halal certifikat


Kako Whey protein djeluje?

Protein sirutke je sigurno najpoznatiji suplement kada je u pitanju izgradnja mišića i toga smo svi svjesni. Ono što većina ne zna je da pomaže ne samo onima koji žele jače bicepse, već i onima koji žele manje obime. Postoji par definiranih načina na koji proteini pomaže u smanjenju težine.

Whey protein, kako se dobiva?

Whey protein nije samo gorivo za mišiće, on se koristi i kao dodatak ishrani. Protein sirutke ili whey se (kako i ime kaže) dobiva iz sirutke prilikom proizvodnje sira. Sirutka se pročišćuje i prerađuje u kompleksnom procesu u praškasti oblik. Koncentriranje proteina sirutke može se uradtii na dva nivoa čistoće. Koncentriranje se vrši membranskom filtracijom, što su pore membrane sitnije to se veći udio materija zadržava.

Critical Whey Protein je razvijen koristeći jedinstven spoj koncentrata proteina whey,Whey Protein Izolat & Hydrolysed Whey Protein. Proteinski koncentrat sirutine se proizvodi ultra-filtracijska tehnologija koja sadrži visoke nivoe proteina i razgranatih lanaca Aminokiselina (BCAAs). Izolat proteina siratki je najviše kvalitete proteina i proizvodi se pomoću Cross-Flow-Micro-Filtration.
Hidrol-hidrol-protein je protein enzimski razdvojen u Peptide. Ove visoke biološke vrijednosti i lako probavljaju proteine podržavaju rast i održavanje mišića.

Critical Whey Protein pruža 21g proteina,4,8g BCAA i 4g glutamina po serviranju.

Critical Whey Protein je bez glutena,Halal Certified, bez dodanih šećera.

Upustvo za upotrebu:
Dvije mjerice 30g promješajte sa vodom ili mlijekom sa malo masti.
Konzumirati ujutro, poslije treninga i prije spavanja.

Pakovanje: 2,25kg
Serviranje: 30g
Serviranja: 75

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi