DYMATIZE WHEY PROTEIN - (2170g)

170,00KM

 - 5,5 g aminokiselina razgranatog lanca (BCAA)


 - 2,7 g L-leucina za podršku aktivaciji sinteze mišićnih proteina


- Prije i poslije treninga - bilo kada za visokokvalitetne proteinske suplemente 


- Naučno dokazan, brzo probavljiv, brzo upijajući


- 100% protein sirutke

Elita nije pojam koji treba olako shvatiti.
Zamislite Elite 100% Whey* kao svog partnera za trening. Vaš posmatrač. Tu je da vas podrži — tako da možete biti bolji od najboljih.
Prepun okusa za kojim žudite, njegov brzoupijajući proteinski prah daje rezultate koji su vam potrebni — kada su vam potrebni.
Umiješajte ga u svoj omiljeni smoothie prije velikog treninga.
Ispecite ga kao svoju omiljenu užinu za povećanje proteina između obroka tokom dana. Uzmite Elite 100% Whey — na vaš način.
Tražite li uvijek protein velike vrijednosti? Bilo da podržavate rast mišića nakon napornog treninga ili jednostavno želite povećati unos proteina. Elite 100% Whey je visokokvalitetna proteinska formula za ambiciozne sportiste svih nivoa treninga i za bilo koju upotrebu.
Isključivo se oslanja na izvore proteina sirutke. Whey protein je izvor proteina koji se brzo apsorbira i sadrži sve esencijalne aminokiseline koje su vam potrebne za izgradnju i održavanje mišića.
Proizvod ima malo šećera i odličan je izbor za sve sportiste koji vode računa o svom nutritivnom unosu. Ovo čini Elite 100% Whey idealnim izborom nakon treninga ili između obroka. 25 g proteina surutke vrhunskog kvaliteta po porciji
Svaka porcija sadrži 5,9–6,1 g BCAA uključujući 2,6–2,7 g ključne aminokiseline L- Leucin, zavisno od ukusa Malo šećera (pomiješan sa vodom)
Bez glutena Pogodno za vegetarijance Zabranjena supstanca testirana od strane “Informed-Choice” za sigurnost sportista i najviši kvalitet proizvoda
Posjeduje probavne enzime Zytrix koji pojačaju apsorpciju te je tako primjeran i za ljudi, osjetljive na laktozu.
Kod Dymatize-a znaju da proteinski dodatak je primarna osnova kod regeneracije i mišićnog rasta. Da bi vam omogućili što bolje rezultate, lansirali su na tržište svoj najbolji protein.
Pakovanje : 2170 g
Serviranje : 30g
Serviranja : 72

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi