DYMATIZE WHEY PROTEIN/2170g/

145,00KM

  • - 5 lbs Dymatize Elite čokoladnog proteina u prahu bogatog wheyom
  •  - 5,5 g aminokiselina razgranatog lanca (BCAA)
  •  - 2,7 g L-leucina za podršku aktivaciji sinteze mišićnih proteina
  • - Dobar prije, poslije treninga ili bilo kada za visokokvalitetne proteinske suplemente 
  • - Naučno dokazan, brzo probavljiv, brzo upijajući,
  • - 100% protein sirutke

Elita nije pojam koji treba olako shvatiti. Zamislite Elite 100% Whey* kao svog partnera za trening. Vaš posmatrač. Tu je da vas podrži — tako da možete biti bolji od najboljih. Prepun okusa za kojim žudite, njegov brzoupijajući proteinski prah daje rezultate koji su vam potrebni — kada su vam potrebni. Umiješajte ga u svoj omiljeni smoothie prije velikog treninga. Ispecite ga kao svoju omiljenu užinu za povećanje proteina između obroka tokom dana. Uzmite Elite 100% Whey — na vaš način.

 Savršeni proteini u bilo koje vrijeme! ─ Tražite li uvijek protein velike vrijednosti? Bilo da podržavate rast mišića nakon napornog treninga ili jednostavno želite povećati unos proteina. Elite 100% Whey je visokokvalitetna proteinska formula za ambiciozne sportiste svih nivoa treninga i za bilo koju upotrebu. Isključivo se oslanja na izvore proteina sirutke. Whey protein je izvor proteina koji se brzo apsorbira i sadrži sve esencijalne aminokiseline koje su vam potrebne za izgradnju i održavanje mišića. Proizvod ima malo šećera i odličan je izbor za sve sportiste koji vode računa o svom nutritivnom unosu. Ovo čini Elite 100% Whey idealnim izborom nakon treninga ili između obroka. 25 g proteina surutke vrhunskog kvaliteta po porciji Svaka porcija sadrži 5,9–6,1 g BCAA uključujući 2,6–2,7 g ključne aminokiseline L- Leucin, zavisno od ukusa Malo šećera (pomiješan sa vodom) Bez glutena Pogodno za vegetarijance Zabranjena supstanca testirana od strane “Informed-Choice” za sigurnost sportista i najviši kvalitet proizvoda

Posjeduje probavne enzime Zytrix koji pojačaju apsorpciju te je tako primjeran i za ljudi, osjetljive na laktozu.

Kod Dymatize-a znaju da proteinski dodatak je primarna osnova kod regeneracije i mišićnog rasta. Da bi vam omogućili što bolje rezultate, lansirali su na tržište svoj najbolji protein.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi