UNS ISO WHEY 750g (25serv)

60,00KM

-Izuzetno ukusna mješavina WPC i WPI

-Dodavanje do 30% izolata proteina sirutke

-23,7 g proteina dnevno

-6 g BCAA u dnevnom obroku - 30 g

-Samo 1,3 g šećera u porciji od -30 g

-Ne sadrži boje

-11 senzacionalnih okusa

-Odlična rastvorljivost

ISO WHEY - je dodatak ishrani u prahu, mješavina koncentrata (WPC) i izolata (WPI) i proteina sirutke.
Prednosti UNS Iso Whey
ISO WHEY dodatak prehrani iz UNS Supplements je suplement sa visokim sadržajem proteina u prahu, koji se koristi za obogaćivanje svakodnevne ishrane zdravim proteinima sirutke. Sastav proizvoda koristi kombinaciju dvije popularne frakcije proteina sirutke, što osigurava različito vrijeme oslobađanja nutritivnih vrijednosti i različitu brzinu apsorpcije. Zahvaljujući tome, preparat garantuje optimalnu podršku praktično u svako doba dana - ujutro, posle treninga, između obroka ili kao dodatak večeri. Ako želite, samo posegnite za šejkerom i pripremite nevjerovatan proteiski koktel!

ISO WHEY regenerator je skoro 80% zdravog WPC koncentrata (instant), koji je kombinovan sa WPI izolatom. Ovako pripremljena formula dokazat će se i za početnike i za napredne praktičare. Proizvod se preporučuje ljubiteljima praktično svih sportova koji traže zgodan i brz način da svoju ishranu dopune proteinima sirutke.
Proteini su jedan od ključnih sastojaka za rast i održavanje trenutne mišićne mase i podržavaju održavanje zdravog zdravlja kostiju. Takođe se pretpostavlja da redovna suplementacija proteinom sirutke potiče sintezu glutationa, koji ima antioksidativna svojstva. Svaka porcija sadrži skoro 23,7 g proteina sirutke sa originalnim i jedinstvenim ukusima koji će prekinuti rutinu u vašoj svakodnevnoj ishrani. Sastav ISO WHEY regeneratora karakteriše nizak sadržaj šećera, što omogućava da se preparat koristi ne samo tokom masovne izgradnje. Proizvod bi se mogao pokazati kao koristan i alternativni izvor proteina za ljude u procesu mršavljenja i kontrole tjelesne težine. Ne odustajte od slatkog ukusa, čak ni od restriktivne dijete! Isprobajte ISO WHEY protein matrix i saznajte o sveobuhvatnoj podršci za vašu figuru!
Preporučeni dnevni unos:
Doza - 30 g (1,5 kašike) rastvori se u 150 ml obranog mlijeka ili vode.
Pakovanje: 750g
Serviranje 30g
Serviranja 25

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi