ACTIVLAB Whey Protein - (500g)

45,00KM

Protein sirutke jedan je od najpopularnijih i najsvestranijih proteina.

Odlikuje se brzom apsorpcijom i visokim sadržajem egzogenih aminokiselina.

Protein sirutke može biti idealan za ljude koji nemaju problema s tolerancijom na laktozu

i traže protein sirutke s dobrim omjerom cijene i kvalitete.

Opis

Protein sirutke jedan je od najpopularnijih i najsvestranijih proteina. Odlikuje se brzom apsorpcijom i visokim sadržajem egzogenih aminokiselina.
Protein sirutke može biti idealan za ljude koji nemaju problema s tolerancijom na laktozu i traže protein sirutke s dobrim omjerom cijene i kvalitete.
Proteini imaju mnoge funkcije u tijelu – ne samo da izgrađuju mišiće, već i reguliraju mnoge metaboličke procese kao enzimi. Protein također može biti izvor energije za tijelo. Ova svestranost moguća je zbog složenosti ovih molekula, a time i aminokiselina koje ih grade. Oni su ono što daje proteinima njihova svojstva i biološku ulogu. Postoji 21 aminokiselina koje izgrađuju proteine, od kojih je samo neke tijelo u stanju sintetizirati samo. Preostali dio, esencijalne aminokiseline, mora se unijeti prehranom. Što je veća potreba tijela za proteinima – uzrokovana, na primjer, vježbanjem i naknadnom regeneracijom, to je veća potražnja za ovom vrstom aminokiselina. Njihov izvrstan izvor je protein sirutke. Sama sirutka, kao mliječni međuproizvod, nema korisne nutritivne vrijednosti, sastoji se uglavnom od laktoze i masti, a proteini su u malom postotku u njenom sastavu. Zahvaljujući suvremenim metodama filtracije, međutim, može se dobiti vrijedan proizvod u obliku koncentrata proteina sirutke (WPC). Koncentrat proteina sirutke stoga je vrlo dobar izvor vrijednih aminokiselina i vrlo dobro pridonosi potpori regeneracije. O tome svjedoči njegova visoka biološka vrijednost (BV=104). WPC je apsolutna osnova za ljude koji rade na svojoj figuri.
PREPORUČENA DNEVNA PORCIJA:
Otopiti 30 g (1½ mjerice) u 150 ml vode.
Koristite dva puta dnevno između obroka.
HRANLJIVA VRIJEDNOST:
30 g dnevna porcija – 60 g 100 g
SASTOJCI:
Koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka) 85%, maltodekstrin, kakao 5% (okus čokolade), sol (okus slane karamele), zgušnjivači: guar guma i ksantan guma, arome, sol (okus čokolade), boja: cikla crvena (okus jagode) ), regulator kiselosti: limunska kiselina (aroma jagode), bojila: amonijak karamel i karoteni (aroma slane karamele), koncentrirani sok jagode u prahu 0,1% (aroma jagode), sladila: acesulfam K i sukraloza.
PAKET:
teglica 500g
okusi: vanilija, banana, slana karamela, jagoda, čokolada
paket uključuje mjernu posudu
NAJBOLJI PRIJE:
Datum i broj serije navedeni su na dnu naljepnice.
SKLADIŠTENJE:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, u zatvorenoj ambalaži, daleko od dohvata male djece.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi