CELLUCOR C4 - (195g) /30serv/

52,50KM

75,00KM

  • Povećava razinu energije

  • Pojačava fokus i budnost

  • Pojačava mišićnu pumpu

  • Povećava izdržljivost tijekom vježbanja

ŠTA SE NALAZI U C4?
C4 je bio hit koji se pročuo po svijetu kada je proizvod plasiran 2011. godine. To je pomoglo ovisnicima o teretani, vikend vježbačima, i profesionalnim sportašima diljem svijeta da postignu najbolje osobne rezultate.

Četvrta generacija C4 je sljedeća razina inovacije i izrade. Njegova formula je sada više usmjerena, jača, i uključuje inovativni sastojak, TeaCor TM za poboljšanje energije koja se aktivira brže i traje duže.*

C4 formula sadrži sastojke koji promiču energiju, pump i performansu:

  • Beta Alanin: Aminokiselina koja podržava mišićnu izdržljivost. Beta alanin izaziva trnce po cijelom tijelu što ukazuje na njegov učinak.
  • Kreatin Nitrat: Kreatin vezan za nitrat. Kreatin Nitrat proizvodi dva željena učinka na izvedbu. Kreatin za snagu i nitrat za pump.
  • N­Acetil L­Tirozin: To je temeljni dio esencijalne energetske mješavine. Pomaže u održavanju maksimum mentalne i fizičke izvedbe.
  • Kofein: Popularni i dokazani izvor energije.
  • Arginine AKG: Najbolja forma arginina za nevjerovatu vaskularnost.

POZNAJEMO OKUSE

Fruit Punch, Icy Blue Razz, Watermelon i mnogi drugi... Mi cijenimo umjetnost stvaranja okusa koje ljudi vole. Trebali biste uživati u svakom gutljaju svojeg pre­workout napitka. C4 će učiniti vaš trening slađim.

ISKUSITE EKSPLOZIVNI TRENING
Okus C4 pri prvom gutljaju. Trnci koje osjećate dok putuje kroz vaše tijelo. Val motivacije koji vas pogodi u pravi momenat ­ tačno prije nego krenete trenirati. Jedina riječ koja to sve može opisati je eksplozivno.

Sve što volite o svom omiljenom pre­workout suplementu i dalje postoji i vaše naredno poglavlje najnevjerovatnijih treninga počinje.

Način upotrebe:

Pomiješajte jednu porciju (1 mjerica) Cellucor C4 sa 150­-170ml vode 20-­30 minuta prije treninga. Kada ste stekli toleranciju na ovaj proizvod i tražite veći boost, uzmite dodatno jednu porciju (1 mjericu) prije treninga.
NEMOJTE PRELAZITI 2 MJERICE DNEVNO. Tokom treninga preporučuje se da pijete puno vode ili energetska pića kao što su Cellucor Alpha Amino da bi bili hidrirani.
NEMOJTE PREKORAČITI PREPORUČENI DNEVNI UNOS. KORISTITE SAMO KAKO JE PREPORUČENO.
Neke osobe mogu doživjetibezazlene trnce, koji se pripisuju beta alaninu.
Poakovanje : 195 g
Serviranje : 6,5 g
Serviranja : 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi