ACTIVLAB Black Gorilla Ice Pump Preworkout 300g

55,00KM

Veća energija i izdržljivost

Fokus bez stimulansa

Ne sadrži kofein

4000 mg l-citrulina

2500 mg l-arginina

2400 mg beta-alanina

ACTIV LAB GORILLA ICE je višesastojna, napredna mješavina prije treninga bez dodatka kofeina, koja sadrži beta-alanin, AAKG, L-citrulin i niacin.
Proizvod je namijenjen osobama s povećanom tjelesnom aktivnošću.
Beta-alanin je aminokiselina koja se, kada se proguta, u tijelu pretvara u karnozin – spoj koji pomaže odgoditi pojavu umora mišića tijekom intenzivnog vježbanja.
Konzumacija beta-alanina može povećati fizičku izvedbu i poboljšati učinke treninga, posebno u slučaju vježbi koje zahtijevaju veliki anaerobni napor.
Osim toga, beta-alanin može imati pozitivan učinak na smanjenje tjelesne masnoće i povećanje mišićne mase.
AAKG (arginin alfa-ketoglutarat) sastoji se od aminokiseline arginina i alfa-ketoglutarne kiseline. je prekursor dušikovog oksida (NO), koji je važan čimbenik u širenju krvnih žila i poboljšanju protoka krvi.
Stoga dodatak AAKG-a može poboljšati protok krvi i dostaviti više kisika i hranjivih tvari u mišiće, što može poboljšati fizičku izvedbu i smanjiti bol u mišićima nakon treninga.
L-citrulin je aminokiselina koja je neizravno uključena u proizvodnju dušikovog oksida (NO). Ovaj plinoviti hormon odgovoran je za širenje krvnih žila i poboljšanje protoka oksigenirane krvi u mišiće koji rade.
To je glavni krivac za ono što nazivamo "mišićnom pumpom" tijekom vježbi otpora. Svaka osoba koja tijekom treninga gleda svoju figuru u ogledalu sigurno bi voljela dulje zadržati takvo stanje. Nažalost, i NO i arginin iz kojeg nastaje dosta se brzo metaboliziraju.
Međutim, suplementacija citrulinom omogućuje dulju proizvodnju NO, stalno povećavajući količinu arginina.
Niacin (vitamin B3 ) važan je vitamin koji doprinosi održavanju normalnog metabolizma energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
PREPORUČENA DNEVNA PORCIJA:
Otopiti 10 g (2 mjerice) u 240 ml vode.
Upotrijebite u tri podijeljena dijela (svaki po 80 ml).
Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni udio. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.
SASTOJCI:
Okus zelene jabuke:
L-citrulin, L-arginin alfa-ketoglutarat, beta-alanin, regulator kiselosti: limunska kiselina, arome, nikotinamid, sladila: acesulfam K i sukraloza, bojila: karoteni, spirulina.
Okus limunade od jagode:
L-citrulin, L-arginin alfa-ketoglutarat, beta-alanin, arome, regulator kiselosti: limunska kiselina, nikotinamid, boja: crvena cikla, sladila: acesulfam K i sukraloza.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi