FA NAPALM SHOT x 24 (120ml) x 24

58,00KM

84,00KM

XTREME NAPALM® SHOT (120ml) je stimulansni pre workout u malim praktičnim bočicama.
Svaka doza XTREME NAPALM® IGNITER SHOT isporučuje naučno zasnovanu mješavinu fiziološki aktivnih sastojaka bez dodavanja kreatina ili nepotrebnih ugljenih hidrata.

Povećajte snagu, povećajte koncentraciju i brzinu reakcije. Moćni aktivni sastojci su bili ugašeni u tečnom obliku koja se lako progutala.

Četiri aktivna sastojka XTREME NAPALM® SHOT: beta-alanin, taurin, kofein, glukuronolakton poboljšavaju performanse snažno stimulišu tijelo, za intenzivan trening treninga. Pored toga, Napalm Igniter Shot je obogaćen PeptoPro® (hidrolizovanim kazeinom) koji isporučuje aminokiseline i brzo pomaže u zaštiti mišića tokom vežbanja i smanjuje oštećenje mišića. Na primjer, u drugom satu vježbe, telo dobija 5-15% energije iz aminokiselina. Bez potrošnje aminokiselina tokom tog perioda, tijelo će bukvalno očistiti od mišićnog tkiva (katabolizam). 

Stopa apsorpcije sastojaka iz sastava je značajno veća od različitog oblika (tablete ili kapsule). Zato je proizvod očigledno brži. Proizvod ima ukus limuna. Kombinacija tečnog oblika i zgodne, male bočice čini upotrebu proizvoda, veliko zadovoljstvo i udobnost. Proizvod je zatvoren u malu bočicu, što je pogodno za džepni format.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi