SCITEC NUTRITION BIG BANG 3.0 (825g)

75,00KM

54 aktivnih sastojaka pre-workout stimulansa
5 VRSTA KREATINA

16 AMINOKISELINA

L-karnitin

KOFEIN I GUARANA

AAKG I CITRULIN MALAT

BETA-ALANIN

CO-Q10

AKG

RIBOZA

VITAMINI I MINERALI

54 aktivnih sastojaka u jednoj kompleksnoj formuli? DA! BIG BANG 3.0 je iznimno jak i vrlo složen proizvod za prije treninga (pre-workout) koji donosi 54 aktivna sastojka, bez velike količine ugljikohidrata i suvišnih kalorija! Ovaj proizvod pažljivo je dizajniran kako bi podržao vaše tijelo tijekom fizičke aktivnosti, posebice prilikom treninga visokog intenziteta. Između ostalog sadrži i 5 komponentnu multi-kreatinsku matricu (6230 mg). Znanstveno je dokazano da kreatin u ovoj dozi povećava performanse u kratkim intervalima, tijekom treninga visokog intenziteta poput treninga s utezima i intervalnog kardio treninga!*

Brojni ključni minerali i vitamini doprinose sljedećim učincima*:

  • Normalom djelovanju mišića.

  • Normalnom djelovanju živčanog sustava: neurotransmisija i kontrakcija mišića uključujući srčani mišić.

  • Smanjenju umora

  • Normalnom djelovanju metabolizma.

  • Normalnoj sintezi aminokiselina/proteina.

  • Normalom mentalnom zdravlju.

  • Ravnoteži elektrolita.

Kolin doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, normalnom metabolizmu lipida i održavanju normalne funkcije jetre*.

*Ove izjave znanstveno je potvrdila EFSA i odobrila Europska komisija.

Upute

Pomiješajte jedno serviranje (33g = 2 1/3 mjerice) sa 500 ml hladne vode! Proizvod je blago karboniziran pa otvarajte poklopac shakera dok miješate svakih 5 sekundi da biste izbjegli nenamjerno povećanje tlaka! Uzmite 30 minuta prije treninga, po mogućnosti na prazan želudac. Pojedinci osjetljivi na stimulanse prvo trebaju procijeniti toleranciju uzimanjem pola porcije (sadrži 350 mg kofeina po porciji)!

Upozorenje

BIG BANG 3.0 sadrži vrlo veliku količinu stimulansa! Osobe mlađe od 21 godine i svi oni koji boluju od fizičkih ili psihičkih smetnji trebaju izbjegavati upotrebu ovog proizvoda. Sadrži 350 mg kofeina po serviranju. Ne preporučuje se djeci i trudnicama. Ovaj proizvod sadrži sastojke koji bi mogli utjecati na lijekove. obavezno se posavjetujte sa liječnikom prije korištenja! Beta alanin može uzrokovati osjećaj škakljanja/peckanja na koži što nije razlog za uzbunu i trebao bi s vremenom prestati. NEMOJTE PREKORAČITI PREPORUČENU KOLIČINU. DRŽATI IZVAN DOHVATA DJECE! NE uzimajte nikakve druge stimulanse minimalno 4 sata prije i poslije korištenja BIG BANG! Uzimajte ovaj proizvod u kombinaciji sa hranom, kao sastojak uravnotežene i zdrave prehrane, ne kao zamjenu za prehranu.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi