PROSUPPS DR.JEKYLL Signature Pre-Workout Powder, Stimulant & Caffeine Free

69,00KM

Pre-workout bez stimulansa

Intenzivan pump

L-leucin i HMB za oporavak i izgradnju mišića

Ekstreman pump i transport nutrijenata

Formula za bilo koje doba dana

Primjeren za dnevni i večernji trening

Svestran pre-workout za svakoga

30 doza

Za koga je Dr. Jekyll Signature?


Dr. Jekyll® Signature dizajniran je da vas provede kroz najteže treninge, bez ikakvih stimulansa.
Za one koji treniraju noću ili jednostavno nisu ljubitelji kofeina.


Zašto je Dr. Jekyll Signature bolji?

Dr. Jekyll® Signature jedini je sveobuhvatni trening prije vježbanja bez stimulansa koji se bavi svim ključnim funkcijama koje podržavaju izvedbu vježbanja, kognitivne funkcije, povećanu snagu, poboljšanu izdržljivost, protok krvi, termogenezu i adaptogenezu.

Koja je razlika između Dr. Jekylla i Mr. Hyde Signature?

I Mr. Hyde® Signature i Dr. Jekyll® Signature stvoreni su da budu vrhunsko iskustvo prije vježbanja, osmišljeno da maksimizira kapacitet i izvedbu treninga. Dakle, koje su ključne razlike? Mr. Hyde® Signature dizajniran je za one kojima je potrebna intenzivna energija i poticaj fokusa te sadrži mješavinu stimulansa. Dr. Jekyll® Signature, s druge strane, dizajniran je s pristupom bez stimulansa, s naglaskom na poboljšane pumpe i učinak vježbanja. Dr. Jekyll® Signature uključuje matricu kognitivnog pokreta za povećani intenzitet treninga i fokus-- bez stimulansa. Oba imaju snagu Nitrosigine® za povećani i održiv protok krvi; međutim, Dr. Jekyll® Signature uključuje još snažnije središnje sredstvo u nooLVL™.

Mogu li složiti potpis dr. Jekylla i potpis g. Hydea?

Apsolutno! Mr. Hyde® Signature i Dr. Jekyll® Signature dizajnirani su za individualnu izvedbu i rad kao skup! Kombinirajući oboje, iskorištavate snagu ekstremne energije i fokusa s poboljšanim pumpama i kapacitetom vježbanja. Preporučujemo da procijenite svoju toleranciju ako odlučite složiti dva proizvoda tako da počnete s ½ mjerice svakog prije nego što prijeđete na punu porciju.
OKUSBLUEBERRY LEMONADE
BOJASIVA
KADA KORISTITIPRIJE TRENINGA

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi