INSANE LABZ - PSHYOTIC (204g)

90,00KM

Psihotični prije vježbanja: luda energija, fokus i izvedba

Dodaci prehrani prije vježbanja nisu luksuz; oni su preduvjet ako želite postići vrhunsku razinu izvedbe tijekom svakog treninga. Kada je riječ o jačanju vašeg fokusa, performansi i rezultata, prije vježbanja, Psychotic je prepun prave kombinacije znanstveno dokazanih sastojaka kako biste osigurali da idete više od toga.

Šta je Pshyotic ?

- Psychotic je dodatak na bazi stimulansa koji se koristi 20 do 30 minuta prije treninga. Pun je nekoliko visokooktanskih sastojaka za koje se pokazalo da pružaju niz pogodnosti za fitness uključujući povećanu energiju, veću izlaznu snagu i povećanu izdržljivost. Dokazano je da ova jedinstvena formula traje čak tri sata, što je čini idealnom za bilo koji trening. Psychotic se također smatra nootropnim dodatkom jer promiče kognitivnu izvedbu i funkciju. Sa sastojcima kao što je Huperzine A, primijetit ćete trenutačno povećanje vremena reakcije i ukupne budnosti.

Dozirajte 1 punu mjericu 30 minuta prije treninga. Nemojte prekoračiti 1 dozu dnevno.

SASTAV:

Beta alanin, kreatin monohidrat, bezvodni kofein, AMPiberry (Juniperus Communis) (bobičasto voće), Hordenin HCl, dimetiletanolamin, ekstrakt bujona rauwolfije (standardni 90% alfa-johimbina), standardni ekstrakt huperzina, standardni ekstrakt huperfina. Prirodne i umjetne arome, silicij, sukraloza, limunska kiselina, kalcijev silikat, acesulfam kalij, FD&C plava #1

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi