HIRO.LAB WHEY 750g

39,00KM

Odlična topljivost i bez pjene
Savršeno za amatere i profesionalne sportaše
Konzumirati prije i poslije treninga
Povećava snagu i izdržljivost
Ne sadrži umjetne boje
Bez glutena
Snižen sadržaj masti

Opskrba mišićima visokokvalitetnim hranjivim tvarima ključna je za njihov rast i održavanje. I vaši mišići vole da "dobro jedu". Zato im dajte ono što im treba !

Instant Whey Protein se može koristiti i prije i nakon treninga, te kao ukusna zamjena za obrok. To je brz i praktičan, kao i veoma efikasan način da povećate unos proteina u ishrani. Hiro.Lab WPC se lako rastvara u vodi ili mlijeku. Brzo se apsorbira - protein se apsorbira već nakon oko 45 minuta od konzumiranja. Iz tog razloga, najbolje vrijeme za unos proteina je 20 minuta nakon treninga ili 90 minuta prije.
Whey Protein ne sadrži umjetne boje, gluten i ima malo masti. Njegov osnovni sastojak su visokokvalitetni proteini koji ne izazivaju probavne tegobe.

Zašto su vašem tijelu potrebni proteini?
Proteini su važna komponenta ishrane. To je ključni makronutrijent za pravilno funkcionisanje organizma. Proteini podržavaju regeneraciju i pomažu u obnovi mišićnog tkiva. Međutim, aktivni ljudi često imaju problema sa zadovoljavanjem tjelesnih potreba za proteinima. Instant Whey Protein je odličan izvor visokokvalitetnih proteina. Hiro.Lab proteinski dodatak pomoći će vam da na izuzetno brz i ukusan način obezbijedite potrebne nutrijente.

Povećajte unos proteina visokokvalitetnim WPC-om
Hiro.Lab Whey Protein daje čak 24g proteina sirutke u jednoj porciji, koji pospješuje rast i održavanje mišićne mase. Nakon intenzivnog treninga, vaše tijelo koristi proteine ​​kako bi pomogli vašim mišićima da se regeneriraju i obnove oštećena mišićna vlakna.

Instant Whey Protein je savršen dodatak ishrani na vašem putu ka ostvarenju vaših sportskih ciljeva.


Upustvo za upotrebu:
Rastvorite 1 porciju od 30 g (1,5 mjerice) u 150-180 ml vode ili mlijeka. Konzumirajte 1-3 puta dnevno u zavisnosti od vaših potreba. Konzumirajte odmah nakon pripreme.


Pakovanje:750g
Serviranje:30g
Serviranja: 25

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi