EXTRIFIT FLEXAIN - (1000ml)

69,00KM

  • FLEXAIN ® je apsolutno inovativan, iznimno čvrst i visoko funkcionalan proizvod za zglobove tvrtke Extrifit®!

  • 16 litara ukusnog zajedničkog napitka koji ćete poželjeti piti bez prestanka!

  • Na vaš zahtjev odlučili smo razviti potpuno novi i kompleksan proizvod namijenjen prehrani i zaštiti zglobova.

Učinkovit FLEXAIN sastav
Suplement u obliku napitka savršen je za ljude koji često zaboravljaju redovito konzumirati suplemente . U obliku je tekućine, pa se brzo može pomiješati s 200-400 ml vode.
Namijenjena je zahtjevnim osobama i zato sadrži visoke doze tvari potrebnih za pravilno funkcioniranje zglobova - hidrolizat kolagenskih peptida (kolagen), kondroitin sulfat, glukozamin sulfat, hijaluronsku kiselinu, minerale kalcij i magnezij.
Dodatno, proizvod je obogaćen jakim aminokiselinama, poput L-propilne i L-glicina, koje stimuliraju sintezu kolagena. FLEXAIN zadovoljava dnevne potrebe jer se savršeno apsorbira u tvari za zglobove.
Kolagen – glavni protein vezivnog tkiva
Svi vitamini sadržani u dodatku Flexain marke Extrifit doprinose poticanju procesa stvaranja kolagena .
Glavna svrha korištenja Flexaina u sustavnoj suplementaciji je regeneracija hrskavičnih i zglobnih elemenata u tijelu te smanjenje bolova uzrokovanih, između ostalog, prekomjernim opterećenjem ili intenzivnim fizičkim vježbama.
Vrlo je velika vjerojatnost oštećenja zglobnih veza kao posljedica prekomjerne tjelesne težine, prehrane s malo kalcija ili bilo koje vrste ozljede.
Kako koristiti Flexain:
Pročišćena voda, aroma, limunska kiselina (regulator kiselosti), sukraloza (zaslađivač), beta-karoten (boja); Kalijev sorbat i natrijev benzoat (konzervansi).
Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne zaboravite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobre kondicije.

Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na neki od njegovih sastojaka. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi u dobro zatvorenim posudama.
Najbolje je konzumirati prije kraja: datum i broj serije proizvodnje nalaze se sa strane/dna pakiranja.
Neto težina: 1000 ml

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi