ACTIVLAB Collagen Beauty Shot - (80ml)

3,50KM

Kolagen BEAUTY SHOT Activlab Pharma je injekcija s visokim udjelom hidroliziranog kolagena – do 5 g !!! 

Dodatak vit. C i cink.

Vitamin C pomaže u pravilnoj proizvodnji kolagena kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje kože.


Cink pomaže u održavanju zdrave kose, kože i noktiju

Collagen Beauty Shot je dodatak prehrani u obliku napitka, koji se temelji na hidrolizatu kolagena uz dodatak vitamina C i cinka. Pripravak omogućuje brzo nadoknađivanje nedostataka vrijednih sastojaka koji utječu na zdravlje i izgled kože.

Collagen Beauty Shot sadrži:
– hidrolizat kolagena je oblik proteina kolagena koji je vrlo lako dostupan tijelu. Peptide tijelo lako apsorbira i osiguravaju vrijedne aminokiseline za obnovu kolagena tamo gdje se on prirodno pojavljuje, uključujući i kožu. Upravo je kolagen zaslužan za elastičnost, čvrstoću i hidrataciju kože.
– vitamin C je dobro poznata L-askorbinska kiselina, vitamin vrlo širokog spektra djelovanja, a ujedno i snažan antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala. Važan je vitamin i sa stajališta ljudi koji posežu za preparatima kao što je Collagen Beauty Shot, jer vitamin C potiče sintezu kolagena, pa se njegovom pravilnom opskrbom postiže i željeni izgled i stanje kože.
– cink je vrlo važan element čiji nedostatak može imati ozbiljne zdravstvene posljedice jer je prisutan u mnogim važnim metaboličkim putovima. Adekvatna opskrba cinkom također pomaže u održavanju zdrave kose, noktiju i kože.
Collagen Beauty Shot je proizvod namijenjen osobama koje brinu o održavanju zdrave kože i nadopuni visokokvalitetnim, lako upijajućim hidrolizatom kolagena.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi