SCITEC NUTRITION SAW PALMETTO COMPLEX (60 KAP.)

30,00KM

Za zdravlje prostate

Saw Palmetto Complex
SAW PALMETTO  je niska, grmljasta palma koja raste u obalnim nizinama Floride i drugih jugoistočnih država. Listovi u obliku lepeze imaju oštre, nazubljene rubove po kojima je biljka dobila ime. Guste nakupine palmeta mogu tvoriti neprobojnu šikaru. Obilne bobice duge 2 cm beru se iz divljine u jesen i suše za medicinsku upotrebu.
Iako domaća medicinska upotreba palmeta nije zabilježena, uvedena je u zapadnu medicinsku praksu 1870-ih. Koristi se primarno zbog svoje aktivnosti kod benigne hiperplazije prostate (BPH). Saw palmetto se koristi za liječenje simptoma BPH, uključujući smanjenje učestalosti mokrenja, povećanje protoka urina i smanjenje noćnog mokrenja. Saw palmetto može odgoditi potrebu za operacijom prostate. Mehanizam djelovanja palmeta je nepoznat.
Preporučena uporaba
Uzmite 2 kapsule dnevno nakon obroka s dovoljno tekućine.
Saw Palmetto Complex
Za zdravlje prostate
  • 5 popularnih sastojaka!
Naš KOMPLEKS SAW PALMETTO sadrži 5 popularnih i cijenjenih biljnih sastojaka u ukupnoj količini od 730 mg po porciji.
Svi oni pomažu u održavanju zdravog stanja prostate. Najvažnija je Serenoa repens (Saw Palmetto) koja ima dugu medicinsku povijest kao uobičajena i često jedina komponenta takvih formula.
U SAW PALMETTO COMPLEX Serenoa je popraćena s 4 dodatna blagotvorna biljna ekstrakta. Svaka od ovih komponenti podržava normalnu funkciju prostate i mokraćnog sustava.
Važna je uloga lignana prisutnih u Linum usitatissimum (Lan). Masne kiseline u Serenoi također su ključne za održavanje reproduktivne funkcije kod muškaraca.
Urtica dioica (Kopriva) i Commiphora mukul (Guggul biljka) također podržavaju imunološki sustav!
Upute
Uzmite 2 kapsule dnevno nakon obroka s dovoljno tekućine.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi