7NUTRITION BOMB SHOT (80ml)

3,00KM

 pruža trenutni nalet energije
 
izaziva osjećaj maksimalne mišićne pumpe
 bombardirajući osjećaj produljene energije dodavanjem citrulin malata
 2 porcije u jednoj dozi

7Nutrition BOMB shot 80 ml
 
Predtrening za bombaški napad.
Kombinacija beta-alanina, citrulina, taurina, glukuronolaktona i kofeina u visokim dozama koncentrirana u jednoj dozi. Nanesite prije treninga i osjetite produljeni učinak energije eksplozije.
– Pruža trenutni nalet energije
– Izaziva osjećaj maksimalne pumpe mišića
– Bombardirajući osjećaj produljene energije dodavanjem citrulin malata
 
Koristite prije treninga i osjetite produljeni učinak energetske eksplozije.
 
beta-alanin
On je prekursor aminokiseline i gradivni blok karnozina. Povećava njegovu zasićenost u mišićnim stanicama. Beta-Alanin snažno utječe na energiju izbačaja, što stimulira i budi mišić prije treninga. Djeluje poput iznenadne energije šoka za vaše tijelo.
Citrulin malat
Endogena aminokiselina. Izravno povećava proizvodnju dušikovog oksida (NO) još više utječući na protok krvi i prokrvljenost (vaskularnost). Uz solidnu dozu ove aminokiseline osjetit ćete dodatnu mišićnu pumpu, a vene će vam biti vidljivije. Produžuje djelovanje ostalih sastojaka BOMB-a
Kofein
Kofein stimulira središnji živčani sustav i ubrzava metabolizam, pa se kao takav koristi i za hranu i za lijekove. Smanjuje osjećaj tjelesnog umora i vraća oštrinu uma u uvjetima slabosti ili pospanosti. Kofein utječe uglavnom na višu razinu živčanog sustava, djeluje stimulativno, povećava koncentraciju i pažnju, pomaže u formuliranju misli i cjelokupnoj koordinaciji tijela.
taurin
Ova aminokiselina nastaje od merioninija i cisteina. Neophodan je za metaboličke procese proteina. Djeluje kao učinkovita pokretna komponenta koja izgrađuje mišićno tkivo.
 
glukuronolakton.
 
Metabolit glukoze, prirodno prisutan u hrani. Podržava sposobnost izdržljivosti treninga, utječe na tijek transformacije energije u tijelu. Djeluje detoksikacijski
 
Uzmite BOMBU i osjetite dugotrajnu energiju.
 
Upotreba: Koristite 1/4 bočice prije ili tijekom treninga. Nemojte prekoračiti 1 porciju dnevno.
 
Prije upotrebe protresti. Potrošiti unutar 24 sata od otvaranja.
 

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi