UNS SLEEP GOOD (90CAPS)

42,00KM

Olakšava zaspati

Poboljšava kvalitet i trajanje sna

Podržava mentalne funkcije kod starijih osoba

Pozitivno deluje na nervni sistem

Štiti od oksidativnog stresa

Povećava otpornost na stres

Doprinosi smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti

Višekomponentni dodatak prehrani, koji je namijenjen za upotrebu u slučaju problema sa spavanjem, stresnih situacija, umora i iscrpljenosti. Gama-aminobutirna kiselina sadržana u preparatu inhibira prekomernu stimulaciju centralnog nervnog sistema, zahvaljujući čemu pomaže u opuštanju, ublažava anksioznost i anksioznost, značajno poboljšava kvalitet sna i ubrzava i olakšava uspavljivanje. L-triptofan sadržan u sastavu podržava proizvodnju serotonina i melatonina, zahvaljujući čemu poboljšava pamćenje i raspoloženje, podržava psihomotorne performanse i smanjuje umor.
Ostali sastojci suplementa poznati su i po svojim svojstvima koja pozitivno utiču na probleme sa uspavljivanjem i čestim noćnim buđenjem, pomažu u održavanju normalnih psihičkih funkcija i smiruju anksioznost.
Magnezijum i cink kojima je suplement obogaćen neophodni su za pravilno funkcionisanje organizma. Pomažu u održavanju zdravih kostiju i zuba, podržavaju funkcionisanje imunološkog sistema i doprinose održavanju
Najvažnija svojstva suplementa uključuju:
skraćivanje vremena potrebnog za uspavljivanje,
ublažavanje anksioznosti i anksioznosti,
poboljšanje pamćenja i koncentracije,smanjenje umora i umora,podrška procesima regeneracije.
Gama-aminobutirna kiselina povećava proizvodnju hormona rasta, podržava izgradnju mišićne mase i snižava nivo kortizola, odnosno hormona stresa. L-triptofan ima blagotvoran učinak u stanjima neraspoloženja, vraća emocionalnu ravnotežu, podržava učenje i pamćenje.
Melatonin reguliše cirkadijalni ritam, poboljšava kvalitetu i trajanje sna u slučaju hronične i senilne nesanice.
Zahvaljujući matičnjaku, dodatak djeluje umirujuće kod neuroza i stanja jake nervoze, djeluje i antioksidativno. Sadržaj korijena valerijane ublažava nesanicu uzrokovanu nervnom napetošću, smanjuje nivo anksioznosti i anksioznost. Bogat sastav suplementa čini ga visoko efikasnim i omogućava vam da prevaziđete probleme sa spavanjem, poboljšavajući njegovu dužinu i kvalitet.
Pakovanje: 90kapsula
Serviranje:1 kapsula
Serviranja:90

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi