Progress Labs Vitamin B12 1000µg + prebiotik

22,00KM

 pomaže u pravilnoj proizvodnji crvenih krvnih stanica;

pomaže u održavanju normalnih psihičkih funkcija;
pomaže u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava;
pomaže u održavanju normalnog metabolizma homocisteina;
doprinosi održavanju normalnog metabolizma energije;
pomaže u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava;
pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti

Progress Labs - Vitamin B12 1000 µg + Prebiotik - sadrži optimalnu dozu vitamina B12. Formula je  dodatno  obogaćena  prebiotikom FOS Actilight® (fruktooligosaharidi) i egzogenom aminokiselinom. VCAPS®   - kapsule od hidroksipropil metilceluloze, omogućuju kontrolirano otpuštanje aktivnih tvari, koje ne iritiraju želudac.
Suplement iz Progress Labs dodatno sadrži aminokiselinu u obliku leucina. To čini proizvod savršenom nadopunom prehrani sportaša. Budući da ovojnica kapsule nema želatinu i sastoji se od celuloze, ovaj dodatak mogu koristiti vegetarijanci i vegani kao zaštitu od potencijalnih nedostataka.
Proizvod koji nudi Progress Labs sveobuhvatna je podrška vašem tijelu. Potpora metabolizmu može vam pomoći da održite vitku i privlačnu figuru. Osim toga, vitamin B12 pomaže u ublažavanju osjećaja umora i zaštiti imuniteta organizma. Profesionalni sportaši slažu se da sami proteini nisu dovoljni. Suplement Progress Labs također je obogaćen inulinom. To je višestruki šećer od korijena cikorije.
Uzmite jednu kapsulu jednom dnevno, popijte s vodom. Nemojte prekoračiti porciju preporučenu za konzumaciju tijekom dana.
Prije uporabe ovog ili bilo kojeg drugog dodatka prehrani, kao i prije početka programa vježbanja, posavjetujte se s liječnikom ili drugim stručnjakom. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Tijekom korištenja proizvoda unosite dovoljno vode. Ne koristite dodatak prehrani kao zamjenu za raznoliku i uravnoteženu prehranu! Ovaj dodatak prehrani nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, liječenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi