ACTIVLAB K-MAG B6 SHOT (100ml)

3,00KM

Koncentrisani izvor magnezijuma i kalijuma

Dodatno obogaćen vitaminom B6

Obezbeđuje pravilno funkcionisanje mišića i nervnog sistema

Ubrzava oporavak organizma nakon fizičkog napora

Smanjuje osećaj umora

Poboljšava koncentraciju

Pomaže kod grčeva u mišićima

ZAŠTO K-MAG B6?

K-MAG B6 je jednostavno napitak koji preporučujemo svim fizički aktivnim osobama. Sadrži koncentrisan izvor magnezijuma i kalijuma, dodatno obogaćen vitaminom B6.
Magnezijum ima veliki uticaj na normalno funkcionisanje mišića i nerava, omogućava insulinu da bolje reaguje na šećer u krvotoku i brže ga prenosi u ćelije. Ima dosta namena a koristi se i za prevenciju i lečenje različitih medicinskih oboljenja.
Istraživanja ukazuju na to da osobe koje unose dovoljne količine magnezijuma imaju do 15% manje rizika za razvoj tipa 2 dijabetesa.
Kalijum – katjon koji život znači – je neophodan za pravilno funkcionisanje tkiva poput nervnog, mišićnog i srčanog.
Pored toga ima značajan uticaj na regulaciju krvnog pritiska, očuvanje koštane mase i sprečavanje nastanka peska u bubrezima.
Vitamin B6 je od suštinskog značaja za metabolizam tela, pomažući mu u pretvaranju hrane u energiju. Od proizvodnje crvenih krvnih zrnaca do popravljanja raspoloženja i jačanja imuniteta povećanjem sinteze antitela, vitamin B6 radi kako bi poboljšao skoro svaki aspekt zdravlja i podržao funkciju jetre, krvnih zrnaca, kože, očiju, nervnog sistema…
Kome je namenjen?

Svim fizički aktivnim osobama
Način upotrebe: 1 bočica pre ili posle fizičkog napora. Promućkati pre upotrebe.
Ostali sastojci: voda, arome, maltodekstrin i aditivi regulator kiselosti: limunska kiselina i natrijum-citrat, konzervansi: natrijum-benzoat i kalijum sorbat i zaslađivači: acesulfam K i sukraloza, arome.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi