Nutrex Lipo 6 BLACK Cleanse & Detox (60caps)

55,00KM

  • -Brza 7-dnevna detoksikacija
  • -Pomaže u uklanjanju otpada i toksina iz tijela
  • -Dizajniran je da pokrene gubitak težin

LIPO6 CLEANSE & DETOX je potpuno prirodna formula za detoksikaciju sa brzim djelovanjem, koja pomaže u uklanjanju otpada i toksina iz tijela istovremeno promovirajući zdravu probavu. Dizajniran je da pokrene gubitak težine ispiranjem nakupljenog otpada, smanjenjem nadimanja u predjelu abdomena i podržavanjem normalne probave. Nakon samo 7 dana možete očekivati ​​tanji struk dok se osjećate osvježeno.
Efekti nagomilavanja otpada
Mnogo otpada i toksina mogu se nagomilati u našem probavnom traktu s vremenom i uticati na vaše tijelo i zdravlje. Može dovesti do umora, nadimanja, debljanja, zatvora i usporenog osjećaja.
Osvježite svoje tijelo
LIPO6 CLEANSE & DETOX daje vašem tijelu ono što mu je potrebno da počne iznova. Pažljivo odabrane prirodne biljke pomažu u izbacivanju ove naslage zajedno sa 2 milijarde CFU probiotika koji pomažu u smanjenju nadutosti, olakšavaju probavu, poboljšavaju vitalnost i pomažu da se osjećate sjajno i radite najbolje što možete.
Započnite
Započnite svoje 7-dnevno brzo čišćenje i detoksikaciju danas i restartujte svoje tijelo. Započnite istinski svjež početak kako biste izgledali i osjećali se najbolje.
Upustvo za upotrebu:
Uzmite 1 dozu (2 kapsule) ujutro sa hranom i 250-300ml vode. Ako se želi jači efekat, može se uzeti dodatna porcija (2 kapsule). Koristite kao 7-dnevni sistem za brzo čišćenje i detoksikaciju. Ne uzimajte duže od 7 uzastopnih dana. Može se koristiti i za pomoć kod povremenih tegoba nakon obroka i nadimanja. Pijte najmanje 10 čaša vode dnevno.
Pakovanje : 60 caps
Serviranje : 2 caps
Serviranja : 30
BOJAZELENA

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi