HIRO.LAB CREATINE CREAPURE - (300G)

70,00KM

  • Ultra čisti kreatin monohidrat Creapure® – njemačka kvaliteta

  • Povećava izdržljivost i ubrzava regeneraciju

  • Podržava rad mišića i metabolizam energije

  • Optimizira rad mozga, pamćenje i kogniciju

  • Bolja apsorpcija kreatina zahvaljujući mikronizaciji

  • Bez umjetnih dodataka i aroma

  • Sadrži dodan magnezij i vitamin B12

Patentirana snaga Creapure® – otkriće u treningu

Hiro.Lab Creapure® je patentirani kreatin njemačkog porijekla koji revolucionira trening sportaša. Povećava snagu i učinkovitost mišića, pridonoseći značajnom poboljšanju rezultata u bilo kojoj vrsti tjelesne aktivnosti. Osim toga, Creapure® smanjuje vrijeme potrebno za oporavak od intenzivnog vježbanja, omogućujući češće i učinkovitije treninge. Zahvaljujući ovoj formuli, sportaši mogu doživjeti povećanje snage i brži povratak u punu kondiciju, što je ključno za postizanje njihovih ciljeva treninga. Osim toga, redovito uzimanje kreatina ima pozitivan učinak na mozak, pamćenje i kogniciju.

Regeneracija i puna snaga

Hiro.Lab Creapure puno je više od običnog kreatina. Zahvaljujući sadržaju magnezija, ovaj dodatak ne samo da podržava pravilan rad mišića, već i povećava njihovu energetsku učinkovitost. Vitamin B12, s druge strane, igra ključnu ulogu u energetskom metabolizmu, podržava brzu regeneraciju i povećava otpornost mišića na umor. Ovo je posebno važno tijekom intenzivnog treninga snage ili izdržljivosti, gdje su učinkovita regeneracija i izvedba mišića neophodni za postizanje najboljih rezultata.

Kako koristiti


Kako koristiti Creapure visoke kvalitete: Koristite 5g (1 mjericu) jednom dnevno, po mogućnosti otopljenog u 250ml vode ili vašeg omiljenog pića/soka. U dane treninga, neposredno prije treninga. U dane bez treninga jednom dnevno, najbolje ujutro.
Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne zaboravite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobre kondicije.

Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na neki od njegovih sastojaka. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi u dobro zatvorenim posudama.
Najbolje je konzumirati prije kraja: datum i broj serije proizvodnje nalaze se sa strane/dna pakiranja.
Neto težina: 300g

OKUSBEZ OKUSA

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi