SCITEC NUTRITION THERMO-X (100 caps)

45,00KM

600 mg L-tirozina
205 mg L-karnitina
180 mg HCA-a
180 mg kofeina
11 mg forskolina

Thermo-X je kofeinski kompleks s L-tirozinom i L-karnitinom te biljnim ekstraktima. Što se tiče aminokiselina, sadrži L-tirozin i derivat aminokiseline L-karnitin u obliku L-karnitin L-tartarta. L-Tirozin je neesencijalna aminokiselina s aromatskom strukturom, koja je također jezgra hormona štitnjače i prekursor za sintezu nekoliko kateholamina kao što su L-Dopa, domapin, epinefrin, norepinefrin. L-karnitin je potreban našem tijelu za transport masnih kiselina, budući da slobodne dugolančane masne kiseline moraju ući u mitohondrije, što se čini uz pomoć L-karnitina. Dugolančane masne kiseline koje ulaze u tijelo pretvaraju se u energiju, između ostalog, beta-oksidacijom.

HCA (hidroksicitrična kiselina) dobiva se iz ekstrakta ploda biljke Garcinia Cambogia , ploda u obliku tikvice porijeklom iz jugoistočne Azije.

Choleus Forskohlii je biljka porijeklom iz Indije, Burme i Tajlanda, iz čijeg je korijena izoliran aktivni sastojak forskohlin.

Doziranje

Uzimati 3x1 kapsulu dnevno 30 minuta prije jela s čašom vode. Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos!

Upozorenja

Proizvod čuvajte izvan dohvata male djece! Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu, raznoliku prehranu i zdrav način života! Sadrži kofein (180mg/dan). Konzumacija ovog proizvoda se ne preporuča u slučaju poznatih zdravstvenih stanja, lijekova, kod djece, trudnica i dojilja. Ne preporučuje se osobama s kardiovaskularnim bolestima, visokim krvnim tlakom i osjetljivošću na kofein.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi