L-METHIONINE 60caps

24,00KM

Aminokiselina bitna za ljude.
Čvrsta doza - 500 mg u svakoj kapsuli.
Stimulira biosintezu glutationa.
Štiti jetru i bubrege.
Pomaže kod trovanja drogama i alkoholom.
Utječe na regeneraciju kože, kose i noktiju.
Biljne kapsule nježne za želudac i sigurne za vegane.

Dodatak prehrani L-metionin je 100% čista aminokiselina zatvorena u biljnim kapsulama. Ne sadrži nikakve dodatne tvari. Sastav sadrži samo aktivnu tvar. Proizvod koriste osobe koje imaju problematičnu kožu (npr. akne), suhu kosu, lomljive nokte i probleme s krvožilnim sustavom. Metionin trebaju koristiti i osobe s oslabljenim imunitetom, shizofrenijom, uratnom urolitijazom i virusnim hepatitisom. Tjelesno aktivni ljudi mogu uzimati ovu aminokiselinu kako bi ubrzali regeneraciju i rast mišića. Pakiranje sadrži 60 kapsula, što jamči kvalitetnu suplementaciju tijekom dva mjeseca. Zahvaljujući tamnom staklenom pakiranju, djelatna tvar neće izgubiti svoja svojstva, a pakiranje je potpuno ekološko. Dodatak se proizvodi u proizvodnom pogonu u skladu s najvišim GMP i HACCP standardima.
L-metionin je egzogena aminokiselina koju tijelo ne proizvodi samo i mora se unositi hranom. Sudjeluje u brojnim biokemijskim transformacijama i neophodan je u sintezi kreatina. Štiti jetru, sudjeluje u metabolizmu lipida i opskrbljuje tijelo sumpornim skupinama. Važan je element pravilnog rasta tkiva, neophodan je za sintezu cisteina iz kojeg se proizvodi glutation, spoj s antioksidativnim i detoksikacijskim svojstvima te štiti od djelovanja slobodnih radikala. Metionin zajedno s cisteinom jača i obnavlja zglobnu hrskavicu te ublažava reumatske bolove. Odgovarajuće razine metionina sprječavaju nastanak mokraćnih i žučnih kamenaca, sprječavaju infekcije mokraćnog sustava i oštećenja bubrega.
Nedostatak metionina može uzrokovati anemiju, bolest jetre, zadržavanje tekućine i edeme. Također može uzrokovati povećanje razine homocisteina, a time i rizik od razvoja koronarne bolesti srca, moždanog udara i infarkta miokarda. Preniska razina metionina također može rezultirati krhkom kosom i noktima, zaustavljanjem ili usporavanjem rasta kod djece te pogoršanjem raspoloženja. Vegetarijanci i vegani su u opasnosti od nedostatka jer u njihovoj prehrani nedostaju životinjski proizvodi. Suplementacija se preporučuje u slučaju nedostatka sumpornih aminokiselina, kod osoba s oslabljenom kosom i noktima. Metionin se dodatno može koristiti u liječenju degenerativnih neuroloških bolesti.Metionin vrijedi nadopuniti vitaminom C, niacinom i biotinom - ovo je vrlo vrijedna kombinacija za ljude koji žele poboljšati stanje kože, kose i noktiju.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi