UNS PURE MSM (200g)

29,00KM

Podržava SISTEM za kretanje. 
Organski sumpor odgovoran je za izgradnju tetiva i ligamenata. 
MSM doprinosi jačanju kose, kože i noktiju. 
Ima antioksidativna svojstva. 
Omogućuje brzu regeneraciju nakon ozljeda. 

MSM - organski sumpor
MSM organski sumpor omogućuje obogaćivanje svakodnevne prehrane visokokvalitetnim dimetilsulfonom koji je pripremljen u obliku lako topljivog praha bez nepotrebnih dodataka. Dimetil sulfon nije ništa drugo nego organski sumpor sa sulfonilnim skupinama. Sumpor je jedan od osnovnih elemenata koji sukreiraju tijelo, a ujedno i temeljna komponenta zdrave i raznolike prehrane. Iako se često nalazi u hrani, njegova je razina bioraspoloživosti svakako ograničena.


MSM u jednoj porciji daje čak 5 g visokokvalitetnog dimetilsulfona . Organski spojevi sumpora često se koriste u slučajevima bilo kakvih abnormalnosti povezanih s mišićno-koštanim sustavom. Profesionalni sportaši i rekreativci odlučuju se na suplementaciju MSM-om u slučajevima manje ili više izraženih upalnih promjena unutar zglobova, koje mogu biti posljedica treninga.

MSM za zglobove
Stručnjaci organskom sumporu pripisuju pozitivan učinak na zaštitu hrskavice i jačanje čvrstoće koštanih struktura. Osim toga, sumpor može biti od pomoći u održavanju optimalne razine elastičnosti vezivnog tkiva - iznimno vrijedno svojstvo koje može biti korisno u slučaju postojećih ožiljaka. Osim toga, MSM organski sumpor može biti koristan u pojačavanju učinaka određenih vitamina (npr. vitamina C) i minerala (npr. magnezija i kalcija). Najbolji msm sumpor je onaj koji nema nepotrebnih dodataka u vidu punila. 

Msm organski sumpor nuspojave
Vrlo često postavljano pitanje je da li je upotreba dimetilsulfona (organskog sumpora) sigurna? Suplementacija MSM-om ne nosi rizik od nuspojava. Organski sumpor svakako ima niz pozitivnih svojstava. Utječe na sintezu keratina, koji je jedan od sastojaka kože, kose i noktiju. Stoga se uporaba MSM-a može pokazati vrijednom u smislu njege. Osim toga, treba imati na umu da dimetil sulfon može imati vrijedan učinak na neutralizaciju upalnih promjena i poduprijeti regeneraciju zglobnih struktura, npr. nakon ozljeda.

Nutritivna vrijednost

Neto težina proizvoda: 200 g
Broj porcija u pakiranju: 40
Veličina porcije: 5g


Aktivni sastojci
Na 100g
Za porcije
Dimetil sulfon (MSM)
100 g
5g


Sastojci
Dimetil sulfon.

Korištenje

>
Jedna porcija - 5 g (1 mjerica) treba otopiti u 150 ml vode i promiješati. Piti odmah nakon pripreme. Koristite jednom dnevno. Žlica za doziranje unutar pakiranja.

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao nadomjestak (zamjena) raznovrsnoj prehrani. Uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za očuvanje zdravlja. Trudnice i dojilje prije upotrebe pripravka trebaju se posavjetovati s liječnikom. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi