SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS (500g)

60,00KM

Bez šećera
Bez glutena
Bez laktoze
Sadržava razgranate aminokiseline u omjeru 2:1:1
5 g čistog BCAA po dozi

Mišićne rezerve
Leucin, izoleucin i valin dio su obitelji razgranatih aminokiselina (BCAA). Aminokiseline BCAA nalaze se među devet ljudima potrebnih esencijalnih aminokiselina, što znači da ih naše tijelo ne može proizvesti samo. Stoga su naš jedini izvor tih aminokiselina dnevna prehrana ili dodaci prehrani. Razgranate aminokiseline čine otprilike 35 % esencijalnih aminokiselina koje se nalaze u mišićnim bjelančevinama. Važno je u svoju prehranu uključiti pravu količinu i vrstu aminokiselina koje zajedno s drugim aminokiselinama pomažu stvoriti proteine koji doprinose rastu i zadržavanju mišićne mase.

BCAA Xpress sadržava razgranate aminokiseline u omjeru 2:1:1, slično kao što se i inače nalaze u našem tijelu. To znači da je korištenje ovih proizvoda iznimno jednostavan i praktičan način da nadomjestimo te esencijalne aminokiseline. Druga prednost je okus: mnogim je ljudima nearomatizirani prah BCCA gorak. Prah BCAA Xpress aromatiziran je, zbog čega je idealan izbor za one koji su u potrazi za ukusnim doživljajem.

*: Podatak da je bez šećera odnosi se na proizvod spreman za piće.
**: Bez glutena u skladu s propisima EU-a.
***: <0,5 g / 100 ml u proizvodu koji je spreman za uporabu.
Preporučena doza
Pomiješajte jednu dozu (7 g = ¾ mjerice) praha BCAA Xpress s 300 ml vode. Uzimajte prije, tijekom ili nakon treninga ili između obroka.
Informacije o alergenima
Proizvedeno u pogonu za preradu mlijeka, jaja, soje, kikirikija, lješnjaka, celera, ribe i rakova.
Upozorenje
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu! Konzumacija ovog dodatka prehrani nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Držite proizvod izvan dohvata djece!
Veličina pakovanja : 500g 
Serviranje : 7g 
Serviranja po pakovanju : 71

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi