SCITEC NUTRITION EAA + GLUTAMINE (300g)

45,00KM

Pruža esencijalne aminokiseline
4250 mg EAA (sadrži BCAA)
2000 mg L-glutamina
Ne sadrži šećer
Veganski proizvod (fermentirane aminokiseline)

EAA + Glutamine formula osigurava najvrijednije esencijalne aminokiseline, koje su nam neophodne, jer ih tijelo ne može sintetizirati i stoga ih moramo unijeti prehranom. Dodavanje ovih tvari - osobito oko ili tijekom vježbanja - odličan je način kako bi osigurali tijelu optimalne razine građevnih blokova, aminokiselina!

Aminokiseline s razgranatim lancem (BCAA) spadaju među esencijalne i one čine približno 35% esencijalnih aminokiselina u mišićnim proteinima. Naš proizvod sadrži BCAA matricu visoke doze (L-leucin, L-izoleucin, L-valin). Osim toga, naša formula pruža veliku dozu L-glutamina od 2 g po obroku, koja nije esencijalna aminokiselina, ali je najobilnija aminokiselina u ljudskom tijelu i uvjetno bitna, što znači da kada je tijelo pod fizičkim stresom, postoji potreba za dodatnim unosom putem prehrane.

Ovaj proizvod sa svojim voćnim okusima pruža osvježavajući osjećaj za vrijeme treninga dok vas opskrbljuje najvažnijim aminokiselinama!
'EAA + Glutamine' je veganski proizvod budući da je napravljen od fermentiranih aminokiselina (iz biljaka) pa se proizvod može koristiti u posebnim dijetama, a posebno je pogodan za osobe koje ne konzumiraju životinjske proizvode.
Budući da naš proizvod ne sadrži šećer ni ugljikohidrate, također se uklapa u bilo koju vrstu dijete bez šećera (poput prehrane natjecatelja) i može se koristiti bilo kada!
Upute
Pomiješati 1 dozu (9 g) s 500 ml vode na dan.

Veličina pakovanja : 300 g

Serviranje : 9 g 

Serviranja po pakovanju : 33

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi