SCITEC NUTRITION EAA XPRESS (400g)

60,00KM

OMJER KOJEG PREPORUČUJE SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA 
3400 MG BCAA
7160 MG EAA
BEZ GLUTENA
BEZ ŠEĆERA
BEZ LAKTOZE

Esencijalne aminokiseline u idealnim omjerima
Proteini su gradivni blokovi mišića. Gradivni elementi proteina su aminokiseline. Među aminokiselinama postoje neke koje naše tijelo može proizvesti, a postoje i druge koje možemo dobiti samo iz vanjskih izvora - to su esencijalne aminokiseline. Omogućimo li svom tijelu sve potrebne aminokiseline, ono će imati osnovu za graditi. Zbog toga je uravnotežena prehrana bogata proteinima i aminokiselinama važna za sve sportaše.

EAA Xpress proizvod sadrži sve esencijalne aminokiseline potrebne aktivnom načinu života, u omjerima koje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Uz pravilno uravnoteženu prehranu, EAA Express će osigurati da ne ostanete bez esencijalnih aminokiselina – a svi znamo da je odgovarajuća opskrba aminokiselinama od iznimne važnosti za sve nas!

1 Omjer esencijalnih aminokiselina u skladu je s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije. Jedna porcija osigurava polovicu dnevnih potreba za esencijalnim aminokiselinama koje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija za odraslu osobu od 80 kg.
* Bez glutena u skladu s propisima Europske unije.
** Tvrdnja bez šećera odnosi se na napitak spreman za konzumaciju.
*** <0,1 g laktoze / 100 ml napitka spremnog za konzumaciju
UPUTE
Pomiješajte 1 dozu (10g=¾ mjerice) proizvoda EAA Xpress u prahu sa 400 ml vode na dan. Konzumirati prije treninga. U danima kada ne trenirate, uzmite jedno serviranje između dva obroka. 

Veličina pakovanja : 400g

Serviranje : 10g

Serviranja po pakovanju : 40

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi