ActivLab NAC 500mg (90caps)

15,00KM

-Jak antioksidans
-Podržava regeneraciju
-Pomaže u zaštiti jetre
-Smanjuje osjećaj umora
-Čak 500 mg N-acetil L-cisteina u jednoj porciji

NAC sadrži do 500 mg !!! čisti N-acetil-L-cistein u jednoj kapsuli. To je modificirani oblik cisteina, endogene amino kiseline koja veže mnoge toksične tvari i stoga je korisna u procesima detoksikacije.
L-cistein je također važan u sintezi glutationa, snažnog antioksidansa. Također je uključen u sintezu proteina, enzima i koenzima. NAC se koristi i tokom mršavljenja i za izgradnju mišićne mase. Proizvod značajno podržava fizički napor, što se pretvara u efikasniji trening i veći napredak

Ako tražite suplement koji će vam pomoći u zaštiti i regeneraciji vaše jetre, upravo ste ga pronašli! NAC iz Activlab-a je čak 500 mg N-acetil L-cisteina u jednoj porciji. Ovako velika doza potpomaže borbu protiv slobodnih radikala, umora i podržava regeneraciju, zahvaljujući čemu će vrlo pozitivno djelovati na rad jetre. Vodite računa o funkcionisanju ovog važnog organa sada tako što ćete u svoju korpu dodati NAC iz Activlab-a. Acetilcistein koji se nalazi u njemu derivat je cisteina, jedne od najvažnijih aminokiselina, koja podržava proizvodnju kolagena i regulira pravilno funkcioniranje jetre.

Odavno je poznato da možete pronaći suplemente koji mogu značajno poboljšati naše blagostanje. Zahvaljujući NAC-u poboljšaćete snagu, izdržljivost i izdržljivost organizma. Ovaj dodatak prehrani iz Activlab-a će smanjiti štetne posljedice fizičke aktivnosti. Ono što je jako važno, pomaže i u proizvodnji glutationa – snažnog antioksidansa! Oksidativni stres nije ništa drugo nego fenomen neravnoteže između antioksidansa i slobodnih radikala. Veoma negativno utiče na funkcionisanje celog organizma.

Fenomen oksidativnog stresa štetan je za sve, a ne samo za sportiste. Za njih, međutim, ova neravnoteža između antioksidansa i slobodnih radikala može imati posebno neugodne posljedice jer su podložniji tome. Zato je toliko važno posegnuti za antioksidansom, posebno onim koji bi podržao glutation i povećao šanse za duži i intenzivniji trening. Ako želite da poboljšate svoje rezultate u teretani, a istovremeno ste zabrinuti za svoju jetru, NAC sa n-acetil-l-cisteinom je za vas.

Pakovanje 90 kapsula

Serviranja 90

Serviranje 1 kapsula

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi