UNS PURE CITRULLINE MALATE 200g(50serv)

30,00KM

Karakteristike:
-Povećava protok krvi u mišiće,
-Ima višestruki efekat,
-Pomaže u povećanju vežbanja,
-Prethodnik arginina, koji telo aktivno koristi za sintezu azotnog oksida.


CITRULLINE MALATE - je dodatak prehrani koji ne sadrži dodatne tvari.
Proizvod je 100% čist.


Obezbeđuje 4 g citrulina u dnevnom serviranju.
Proizvod se preporučuje za svakodnevnu upotrebu. Posvećen ljudima koji rekreativno i profesionalnoo treniraju sve sportove. Prvenstveno cijenjei od strane sportista koji žele da povećaju svoj kapacitet vežbanja i za moćne / bodibildere koji žele dužu "mišićnu pumpu" za treninge težine.
Čisto sirovi materijal (bez ukusa), koji se odlikuje svojim specifičnim ukusom i mirisom.

Citrulline malate ima višestruki efekat. Najčešće se, međutim, svede na ulogu jedinjenja koja povećava proizvodnju azotnog oksida, a samim tim i povećava priliv krvi na dijelove mišića koje treniramo, značajno povećavajući efekat tzv. "Mišićne pumpe".

Citrulin malat je kombinacija ne-proteinske amino kiseline, citrulina i jabučne kiseline, u jedan molekul. Citrulline, iako ne učestvuje u procesu izgradnje mišića, igra izuzetno važnu biološku ulogu, učestvuje u ciklusu ureje, gdje tokom metaboličkih procesa pospješujea neutralizaciju toksičnog amonijaka. Međutim, jonizovani oblik jabučne kiseline je uključen u energetske transformacije koje se odvijaju u apsolutno svakoj ćeliji. Kombinacija ove dvije komponente spomenute gore u jedan molekul donosi značajne prednosti za sve fizički aktivne ljude, profesionalne sportiste i amatere.

Upustvo za upotrebu:
Serviranje 4 g (1 mjerica) rastvoriti u 150 ml vode ili soka. Koristite jednom dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi